2777
2789

چند ماه پیش قایمکی رفتم سراغ نظرات و لایکای شوهرم تو اینستا ک دیدم همش زنای خارجی ل ختی لایک کرده زیریکی از این جینده ها هم نوشته بود شما خیلی قشنگی اینقد دلم گرفته باهاش مطرح کردم اونروز گف ازبس دعوا میکنیم اعصاب ننیزاری درست نبوده گارم اما خوب ارامش نداریم گاهی شیا یخاطز دعواهامون اتاقمو جدامیکردم ولی بازم وقتی بیادم میاد دلیل قانع کننده ای نی الانم خارج کشوره میدونم چقد شاید نگا زنای خارجکی لختی کنه خیلی دلم گرفته ولی خو ب روش نمیام میدونم حساسیت بدتره

به خوشی بیای دلبرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیکاری خواهرم

دلت دعوا میخواد

اگه اونجا نبینه میره میزنه تو گوگل سرج کنه تا ببینه

خوبه که خیانت نکرده و پیم های جنسی نزده

ادن خارج کشوره فک میکنی بخاطر شوهرت زنیکه میاد نه بابا

یا شوهرت اونقد پول داره کع بره خارج کشور

تو اینستا اینجور چیزا هست

زندگی را عشق است زندگی کن نه در گذشته.نه در آینده. بلکه در حال. 

بیکاری خواهرمدلت دعوا میخواداگه اونجا نبینه میره میزنه تو گوگل سرج کنه تا ببینهخوبه که خیانت نکرده و ...

شوهرم خودش خارج کشوره نمیگم خرابکاری ن اهلش نیس ولی خیای چشش هرز میره چقد اونجا زنای لختی میبینه

به خوشی بیای دلبرم
بله ممکنهبا یه مشاور صحبت کن که دعواها و مشکلاتتون رو کمتر کنین کم کم هم از معایب نگاه کردن این تصاو ...

صدبار بهش گفتم من بجاش یجاهای حسادتشو تحریک کردم خوب اعصابش خورد میشه امت ب روی خودش نمیاره

به خوشی بیای دلبرم
ولش کن بیخیالش بشو . نادیدش بگیر و به خودت و بچه هات برس بزار حسرت ی نگاهت ب دلش بمونه 🥲ناراحت شدم ...

نمیدونم سننی حساب میشه یا نه

شوهرم براش دنبال زن بودن منو تو خیابون میبینه شوهرم میاد خاستگاری

به خوشی بیای دلبرم
شوهرم خودش خارج کشوره نمیگم خرابکاری ن اهلش نیس ولی خیای چشش هرز میره چقد اونجا زنای لختی میبینه

تو به خودت برس و جلوشلباسای تنگ بپوش و دیگه هم کمتر دعوا کن اگه دعوا هم کردین تا شب پیش نبر و باهم تو یه اتاق بخوابین حتی اگه بازم قهر بودین

زندگی را عشق است زندگی کن نه در گذشته.نه در آینده. بلکه در حال. 

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4