2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76394 بازدید | 1128 پست
سلام برخلاف بقیه که هرچی شد میگن طلاق ، واسع همینه امار طلاق ابنقد بالارفته مردم تحمل و توان سازش تو ...

ببخشید ولی گور پدر آمار طلاق !

به خاطر آمار طلاق با یک روانی پر رو و بد دل و بی ادب سر بکنه که چی بشه ؟!

مردی که جرات دست بلند کردن روی خانمش را داشته باشه باید دستش را قطع کرد فقط طلاق 

زن یعنی زندگی 

آره اینکارو خواهم کرد

نه عزیزم ضبط صدا توی دادگاه معتبر نیست نکنی اینکارو

فیلم بگیر تا میتونی ازشون،اینبار که کتکت زد برو پزشکی قانونی اینجوری مدرک جمع کن

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنده باد هرچه آدم مثل شما ولی تنهای بدهستش

تنهایی بهتر از آدمای مریض و آشغاله. با خانوادم زندگی میکنم تنها نمیشم که مادر وخواهرم همش در حال گشت وگخوس گذرونی هستن نمیزارن بهم بد بگذره 

به گذشته فکر نکنید هر کاری کردید هر اشتباهی کردید فقط یک تجربه است ازش پند بگیرید و تکرار نکنید 

فورأ برای جدا شدن از این روانی اقدام کنید شما مسوول فرزند دیوانه مردم نیستید تشریف کوافتش را ببرد پیش خواهر و مادر عوضی که این حیوان بیشغور را تحویل جامعه داده اند یعنی چی دست روی خانم بلند کردن !! 

من بودم دو دستش را قطع می کردم می انداختم جلو مادرش 

زن یعنی زندگی 

نه عزیزم ضبط صدا توی دادگاه معتبر نیست نکنی اینکاروفیلم بگیر تا میتونی ازشون،اینبار که کتکت زد برو پ ...

نمیزاره فبلم بگیرم عزیزم نیازی به هیچی ندارم فوقش حق و حقوقم رو میبخشم جدا میشم دیگه چرا خودم رو زجر بدم

به گذشته فکر نکنید هر کاری کردید هر اشتباهی کردید فقط یک تجربه است ازش پند بگیرید و تکرار نکنید فورأ ...

بعضی ها میگن صبوری کن خوب میشه خیر خوب نمیشه چون همه اینارو مادرش دستور داده و من کاره ای نیستم نحوه پوشش منو مادرش تعیین میکنه خونه چه مدلی اجازه کنه مادرش میگه. منم میبرم ميندازم تو دستش که پسرش رو بگیره نمیخوام. خودش هم شوهرمو دوست نداره ی بار بهم گفت خیلی بهم گیر میداد زنش دادم راحت شدم 

نمیزاره فبلم بگیرم عزیزم نیازی به هیچی ندارم فوقش حق و حقوقم رو میبخشم جدا میشم دیگه چرا خودم رو زجر ...

اره جونتو بردار فرار کن مرتیکه رو 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

اونایی که میگن جدا نشو و بساز درست میشه خودشون تو منجلاب زندگیشون دارن دست و پا میزنن و می‌خوان تو هم مثل خودشون باشی 

جدا شو برو دنبال خوشبختیت 

عذاب وجدان هم نداشته باش 

عذاب وجدان باید اونی داشته باشه که دل دختر یتیم و به درد میاره 

عذاب وجدان و خدایی باید داشته باشه که پدرت و گرفت

ساده لوح نباش 

اصلا عذاب نگیر دوره آزادی بابا اینقدر توهین کتک هنوز نشستی خدارشکر خودت کارشغل داری منم ازدواج اولم ...

سلام واسه ازدواج اولت چجوری ثابت کردی ک خیانت کرده تو  دادگاه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم