2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76420 بازدید | 1128 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم موافقم اما همسرم میگه تو فامیل ما عروس هارو زدن اما عروس ها هیچ وقت متنفر نشدن به دست وپا اف ...

😐😐

چه تحفه ای همسرت حالا چون عروسهای اونا تو سری خور بودن تو هم باید اینجوری باشی

والله با این شرایطی که تو داری اگه جدا نشی عجیبه واقعت

خودش رو کلا نزاشتم توضیح بده چون نیازی نبود من اگه با ی مرد میرفتم رابطه آیا اون و خانوادش منو می‌بخ ...

فک میکنم یه کم آدم سفتی هستی واحساس میکنم وقتی تصمیمی میگیری خیلی سرتصمیم میمونی وببخشید لجبازی 

یه کم نرم باش صددرصد شوهرت هم نرمتر میشه 

اول تاپیکت برات غصه خوردم الان متوجه شدم شخصیت لجوجی داری وزندگی روبراخودت وطرف زهرمیکنی 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

اگه همه اینایی که میگی درسته و راسته، الان من نمیدونم چرا برای جدایی دو دلی. میخوای ادامه بدی تا کار و استقلال مالیت را هم بگیره بدبخت ترت کنه؟؟!!!! 

یکی از فامیلای ماهم دوبار جدا شده. الان بعد چند سال برای دفعه سوم ازدواج کرده. این شوهرش خوبه داره زندگی می کنه. 

رامبد جوان هم دو تا طلاق داشت، ازدواج سومش موفقه. 

اصلا طلاق بگیر دیگه ازدواج نکن. حرف مردم مهم نیست. سلامت جسم و روان خودت مهمه 

اگه همه اینایی که میگی درسته و راسته، الان من نمیدونم چرا برای جدایی دو دلی. میخوای ادامه بدی تا کار ...

آره جدا میشم اسم ازدواج نمیارم تنم میلرزه اسم ازدواج میشنوم

فک میکنم یه کم آدم سفتی هستی واحساس میکنم وقتی تصمیمی میگیری خیلی سرتصمیم میمونی وببخشید لجبازی یه ک ...

لجباز نیستم مطمن باش به اون طرف هم فرصت خیلی داده بودم اما سوزوند قراربشه هرکی همش اشتباه کنه تندتند پشیمون بشه من ببخشم دوباره اشتباه کنه که نمیشه طرف قبلا خیانت کرده بود مچشو گرفتم چندبار بخشیدم و دفعه آخر نزاشتم توضیح بده چون احمق نبودم. شما هم زود قضاوت نکن اتفاقا آدم بسیار مهربون و دلسوزی هستم اما واقعا دیگه طرفم نمی‌فهمه 

بچه ندارم وابسته هستم از حرف مردم نگران

بدترین اشتباه تحمل یه زندگی جهنمی بخاطر حرف مردمه..حالا ی چند روزی پشت سرت حرف می زنن بعدم میرن سراغ سوژه بدی..دهن مردمو نمیشه بست که..الان تو این وضعیت کسی بهت اهمیت میده؟نمیگم جدا شو حتما..اما فقط تا یکجایی برو که بدونه دیگه این وضع رو نمی تونی تحمل کنی مطمئن یه تجدید نظری تو رفتارش میکنه