2777
2789

خواستگارم مادرزادی ناشنواس سمعک استفاده میکنه هر دو گوش، بقیه شرایطش بد نیست کارمند،میخوام همینطوری رد نکنم کسی هست با یه اقای ناشنوا ازدواج کرده باشه ولی بچه ش سالم باشه؟ یا شوهرش هر نوع نقص مادرزادی داشته باشه ولی انتقال نداده باشه به فرزند؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست نفرست 

بله صد در صد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری ژنتیکی ،

درسته ژنتیکه ولی حتمی نیست که به بچش منتقل بشه

خیلیا اوتیسم و ....داشتن ولی منتقل نشده اصلا،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله صد در صد

یعنی بچه هم ناشنوا میشه؟ 

اخه پسره همه ش داره مینویسه برام که هیچی نمیشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

بیماری ژنتیکی ،درسته ژنتیکه ولی حتمی نیست که به بچش منتقل بشهخیلیا اوتیسم و ....داشتن ولی منتقل نشده ...

یعنی با سلام و صلوات و احتمالات باید وارد زندگی شد؟ یه جواب قطعی میخوام

بله عزیزم من شوهرم مشکل دارن و آزمایش دادیم درصد داره که انتقال بده

با احتمالات میتونید بچه بیارید؟ من خیلی میترسم

یعنی بچه هم ناشنوا میشه؟ اخه پسره همه ش داره مینویسه برام که هیچی نمیشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

باید برید مشاور ژنتیک

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بیشتر ببینید