2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74714 بازدید | 1120 پست
اینکه فکر کنی لازمت میشن تو این شرایط زندگی اشتباه کردی.فقط به خاطر تجدید قوا و روحیه خودت شاید لازم ...

آره اینکارش به دور از انسانیت هست مادرش از اون اول با ازدواج ما مخالف بود و گند زد به زندگیم شوهرم زیاد این مدلی نبود مادرش باعث شد نمیبخشمش من برای طلاق میرم و زنگ میزنم به مادرش میگم ای کاش سرنوشت من بشه سرنوشت دخترت تلفن هم قطع میکنم. هیچوقت هم حلالش نمیکنم 

آخه محبت هم میکنه من تشنه محبتم میدونم عقل ندارم ولی ی بار دست میکشه تو موهام اشکام جاری میشه بخدا ...

اون از تو سو استفاده  میکنه .شخصیت شدیدا سمی داره تو خودت هم که شدیدا وابسته و ضعیف هستی 

من فکر کنم اگر تو رو خودت کار کنی و از حق و حقوقت دفاع کنی .راحت تر میتونی دل بکنی .یکم جلوش وایستا و جواب خواهر و مادرش رو بده برد به کارهای مورد علاقت برس .اکر کتک  زد زنگ بزن پلیس و صورت جلسه و پزشکی قانونی  .میفهمه با کی طرفه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا خانواده شوهرت نرمال نیستند و شوهرت دهن بین هست .باید طلاق بگیری تنها در صورتی ادامه بده که ان ...

آره نرمال نیست. اینجا اجاره هستیم و اجاره رو هم با حقوق من میده بهش میگم من اونجا خونه داریم بریم اونجا اجاره ندیم میگه بفروش بیار اینجا من اونجا برای چی برم اونجا چی دارم برم. مجبورم سخت‌ترین راه که طلاق هست انتخاب کنم شوهرم باورش نمیشه که قراره جدا بشم چون میگه تو خیلی دوسم داری. اما جدا میشم چون دیگه این اسمش اسارت هست زندگی نیست مجبورم با خودم کنار بیام هرچی شد شد 

آخه فعلا سر کارم تعطیله بفهمه رفتم بد میشه دوربین هارو میبینه

حامله شو عزیزم هرچی گفتیم داری توجیه میکنی...اصلا شوهرت چیکارس که دوربین اداره رو چک میکنه...تاپیک سرکاریه؟موفق باشی

اون از تو سو استفاده میکنه .شخصیت شدیدا سمی داره تو خودت هم که شدیدا وابسته و ضعیف هستی من فکر کنم ...

هفته قبل منو برد بازار عید من ی رژ کمرنگ زدم چادر سر کردم حجاب عالی تو ماشین گفت اونارو پاک کن گفتم بابا معلوم نیست بزار ی دستمال بکشم بازم کمرنگ شه گفت باید پاک کنی فامیل ما میبینه. من هیچ دلخوشی ندارم هیچی پاک کردم رفتیم اما هرچی پسند کردم نزاشت با پول خودم بخرم گفت خواهرای من این مدلی نمیخرن ساده می‌خرن بخدا مانتو بلند بود نزاشت 

بالاتر از سیاهی مگه رنگی هست

تو الان تو اون وضعیتی 

چرا بهش حرف طلاق رو نمی زنی 

که اگر رویه ت عوض نشه 

من نمی تونم باقی عمرم با تو باشم 

دلم برای محبت هات تنگ میشه 

ولی حقوق انسانی رو که ازم گرفتی من رو داره به مرز دیوونگی می کشونه

چون دوست داشتم خواستم حل کنیم 

و برای زندگی م تلاش کنم 

ولی اگر تو میلی نداشته باشی 

داستان جداست

حامله شو عزیزم هرچی گفتیم داری توجیه میکنی...اصلا شوهرت چیکارس که دوربین اداره رو چک میکنه...تاپیک س ...

رابطه نداریم من نمیزارم نزدیکم بشه چون کمرم رو با لگد زده ساکرومم آسیب دیده درد وحشتناک داره نمیزارم جلو بیاد 

بعد واقعا برا جداشدن از این روانی ۲ دلی؟

خوبه کارمندی..

جدا شو تمام

مردی ک دست بزن داره ارزش زندگی نداره 

پیش خودش میگه این ازدواج دومشه هربلایی سرش بیارم طلاق نمیگیره 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بعد واقعا برا جداشدن از این روانی ۲ دلی؟

خوبه کارمندی..

جدا شو تمام

مردی ک دست بزن داره ارزش زندگی نداره 

پیش خودش میگه این ازدواج دومشه هربلایی سرش بیارم طلاق نمیگیره 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

هفته قبل منو برد بازار عید من ی رژ کمرنگ زدم چادر سر کردم حجاب عالی تو ماشین گفت اونارو پاک کن گفتم ...

خیلی هم عالی .

بهتره بری مثل عروس های فامیل کلفتی مادرش و خانوادش رو بکنی کتک بخوری و زندانی بشی و فحش بخوری .

بعد واقعا برا جداشدن از این روانی ۲ دلی؟خوبه کارمندی..جدا شو تماممردی ک دست بزن داره ارزش زندگی ندار ...

آره میگم هیچکس زنشو نمیزنه هیچ کس به عروسش فش نمیده میگه تو فرق داری و من از این جمله خیلی بدم میاد یعنی رسما میگه تو طلاق گرفتی قبلا 😭

جدا میشم عذاب وجدان داشتم اما با کامنت ها فهمیدم عذاب وجدانم بی مورده