2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75103 بازدید | 1120 پست

کاش ی گزینه وسطی بود کاش میمردم اما طلاق دوباره نمیگرفتم کاش میشد برمیگشتم عقل هرگز ازدواج نمیکردم و کاش مرگم می‌رسید من دیگه توان تحمل ندارم توان جدایی هم ندارم کاش ی راه وسطی بود کاش

اینترنتی سفارش بده به خواهری مادری بگو بخرن برات پست کنن برات بیارن دم خونه کلید ها بردار یواشکی برو ...

نمیتونم برم چون خیلی میترسم بدجور منو رسونده در  رو دیگه قفل نمیکنه ی ماهه قفل نمیزنه اما چشممو بدجور ترسونده اینترنتی هم سفارش نمیتونم بدم چون یهو دیدی خونه هست میگه این چیه اصلا قاطی میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخود کرده .حتی اگر اونا هم کتک بخورن .تو قرار نیست مثل اونا باشی .پاشو از حق و حقوق خودت دفاع کن . ...

اونقد از این حرفا میزنه منم فکر میکنم مقصر منم. بخدا الان چهارساله دارن منو با دروهسایه و عروس فامیل مقایسه میکنن دیگه بریدم خسته شدم. خانواده من خیلی شاد هستن همش در حال گردش و تفریح هستن ولی من از هرچی لذته محروم شدم 

خانوادم نمیزارن اینجا بمونم مادرم میگه بیا رو چشام جا داری اما حرف مردم رو نمیدونم چکارکنم مادرم سر ...

وای چقدر حرصم میگیره ینفر بخاطر حرف مردم برای زندگیش تصمیم بگیره این مردم به هوای بارونی میگن خراب این مردم تو ختمت موقعه ناهار به فکر رنگ نوشابشون هستن که سیاه باشه یا زرد این مردم هرچی دلشون میخواد بزار بگن به درک با هرکی حرف زد راجبت قطع رابطه کن کار کن خرج کن زندگی کن مگه چندبار دنیا میای حرف مردم برات مهم باشه 

وای چقدر حرصم میگیره ینفر بخاطر حرف مردم برای زندگیش تصمیم بگیره این مردم به هوای بارونی میگن خراب ا ...

خواهرم چندسال ازم کوچیک تره کار رسمی هم نداره میگه منو میبینی حقوقم نصف تو هست اما دارم لذت میبرم میگه مگه مغز هر خوردم ازدواج کنم میگه اون شوهری که تو کردی شوهر نیست نکبت هست. میترسم برم اما دلتنگی امونم نده میترسم خیلی 

اونقد از این حرفا میزنه منم فکر میکنم مقصر منم. بخدا الان چهارساله دارن منو با دروهسایه و عروس فامیل ...

والا  خانواده شوهرت نرمال نیستند و شوهرت دهن بین هست .

باید طلاق بگیری تنها در صورتی ادامه بده که  انتقالی بگیرید برید شهر خودت و پیش خانوادت و از خانواده شوهرت جدا شو و اگر همسرت قبول رد با هات زندگی کنه .

ممکنه با زمان درست بشه ولی ۲۰ سال بعد که زندگی و جواتی تباه بشن و با کلی حسرت و بیماری جسمی و روحی زندگی کنی 

گاهی عذاب وجدان میگیرم چون گاهی خیلی مهربون میشه خیلی محبت میکنه. ولی چه فایده میگه فامیل هات رو میز ...

اینکه فکر کنی لازمت میشن تو این شرایط زندگی اشتباه کردی.

فقط به خاطر تجدید قوا و روحیه خودت شاید لازمت بشن. اما اینکه نه میزاره با خانوادت رابطه داشته باشی بعد خودش با خانوادش رابطه داره و اجازه توهین میده بهشون که هر حرفی بهت بزنن و میگه باید تحمل کنی خیلی وحشتناکه

وای چقدر حرصم میگیره ینفر بخاطر حرف مردم برای زندگیش تصمیم بگیره این مردم به هوای بارونی میگن خراب ا ...

همه اینارو میدونم اما میترسم ی چند تا فامیل داریم که حسودی کارمند بودن منو دارن و مدام پشتم بد میگن بخدا سر طلاق اولم همه چی پشت سرم گفتن نمیدونم واقعا چکارکنم دلم نمیخواست دشمن شاد کن بشم ولی انگار باید بشم 

برای کتک و اسارت دلت تنگ میشه ؟؟؟

آخه محبت هم میکنه من تشنه محبتم میدونم عقل ندارم ولی  ی بار دست میکشه تو موهام اشکام جاری میشه بخدا همین الان دارم با گریه مینویسم برات 

خواهرم چندسال ازم کوچیک تره کار رسمی هم نداره میگه منو میبینی حقوقم نصف تو هست اما دارم لذت میبرم می ...

طلاق سخته خیلی سخته اما تحقیر شدن وحشتناکتره. چون یکروز به خودت میای میبینی با اینهمه تحقیر و توهین دسته جمعی پیر و زشتت کردن اما خودشون جوون مومدن و به ریشت میخندن

طلاق سخته خیلی سخته اما تحقیر شدن وحشتناکتره. چون یکروز به خودت میای میبینی با اینهمه تحقیر و توهین ...

پیر شدم همه پوستم صورتم جروکه. قبل عید گفتم ببر بوتاکس بزنم گفت چه غلطا همین رو کم داشتیم با انگشت نشون بدن. میگه تو فامیل ما کسی بوتاکس نمیکنه هرچی میگم میگه فامیل ما اینو نمیکنه اونو نمیکنه