2777
2789
میدونم مهسا بود ولی مهرسا قشنگتر و جدیدترهخب همون یگانه باشه خیلی شیک و قشنگه زهراش رو بره برداره هر ...

بله 

شاید یگانه شو بذارن برداره ولی قطعا زهراشو نمیذارن😅 بعدشم مادرش خیلی میخواسته زهراهم باشه خودشم دوست داره ولی اونقدر اعتماد بنفس نداره در برابر مسخره اطرافیانش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره همیشه بهش میگم ینی بی همتای نورانی ولی خب مردم بدون فکر حرف زیاد می زنن

تازه دو اسم داشتن خارج از ایران خیلی با کلاسه همه همینطورن

تو ایران ملت ادا اطوار زیاد دارن 

نیک نیم میشه یگانه

میدل نیم میشه زهرا که خارج تلفظ میکنن زارا

لست نیم هم میشه فامیلش

الان بچه های ایرانی هم تو امریکا بدنیا میان دوتا اسم پست هم دارن

بله شاید یگانه شو بذارن برداره ولی قطعا زهراشو نمیذارن😅 بعدشم مادرش خیلی میخواسته زهراهم باشه خودشم ...

اگه دانشگاه یا مدرسه هست اسمشو میخونن اذیت میشه بگه تو لیستی که به استاد میدن فقط یگانه بنویسن 

جاهای دیگه کمتر پیش میاد کسی مسخره کنه

اگه دانشگاه یا مدرسه هست اسمشو میخونن اذیت میشه بگه تو لیستی که به استاد میدن فقط یگانه بنویسن جاهای ...

نه امسال کنکور داره تو دانشگاه مگه فقط فامیلو نمیگن ؟ ولی یادمه یبار تعریف میکرد بچه ها نمیدونستن یه برگه ای رو معاون داده به یکی دیگ از دبیرا ک دبیراونم نبوده بیاد سرکلاس بده ب بچه ها برگه تو پروندش بوده اینم اومده سر کلاس خونده زهرا بعد قبلشو گفته یگانه زهرا همه با تعجب نگاه میکردن یکی هم مسخره کرده یبار گفته زری 

زری اسم بدی نیست ولی خب دوست نداره دیگه

نه امسال کنکور داره تو دانشگاه مگه فقط فامیلو نمیگن ؟ ولی یادمه یبار تعریف میکرد بچه ها نمیدونستن یه ...

خب دیگه مثل این که خودتون گفتین ممکنه پبش بیاد 

به نظرم اگه شد همون یگانه بزاره نشدم دیگه بیخیالش بشه تحمل کنه جو بچه ها بیشتر حالت تمسخر داره اگه نه سرکار دیگه اینجوری نیست