2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75006 بازدید | 1120 پست

اصلا جایی واسه دودلی میمونه مگ؟تا بچه نیاوردی خودتو نجات بده

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیشکی نمیتونه کس دیگه رو آدم کنه کسی که تو اون سنه بچه گه نیست فقط نهایت یه مدت زیرآبی میرن مجدد کار ...

ادم کردن که حرف قشنگی نیست من هم حرفمو پس میگیرم چون همه ی آدمها ایراد دارن حتی من وشما

ولی من طبق تجربه ی خودم میگم شوهرم من به شدت تغییر کرد دوران عقد و۱ ماه بعد عروسی مشکلاتش حادتر بود که البته تقصیری هم نداشت بلد نبود مدیریت کنه ولی کم کم یاد گرفت ومیدونم که دوست داشتن من هم بی تاثیر نبود 

وبه مرور بهتر وبهتر شد

اصلا هم عذاب وجدان نداشته باشه منتظری با کتک هاش ناقص بشی حقوق داری نیاز به کسی نداری گوز بابای حرف مردم هم کرده طلاق بگیر و خودت و راحت کن یکبار دنیا میایی یکبار هم زندگی می‌کنی خدا رو شکر کن بچه نداری با این هیولا 

خواهر عزیزم انشاءالله خدا خودش کمکت کنه و سال جدید بهترینها برات انفاق بیفته 

و اما جواب سوالتون ک دودل هستی والا اونقدر جواب تابلوهست که نیازی به مشورت کردن نیست 

خوشا راهی که پایانش تو باشی

اح اح این مردای بد دل چرا اصلا زن میبرن

خوب نر بی خاصیت تنها بمون دیگه

الان با یه همچین مرد بی منطقی درگیریم

شوهر همکارمه یارو وقتی سرویس عوض شد نذاشت دیگه زنش با ما بیاد خودش میبره میاره هزینه ی اون هم افتاد گردن ما! 

اینجور آدما نه تنها به خانواده ی خودشون که به بقیه هم ضربه میزنن

تصمیم گرفتم دیگه هرگز با این خانمه یه جا کار نکنم دردسرن خانوادگی!

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

اون چیزایی ک تو گوشیش بودم تاثیر داشت ؟ شات پیام تو دادگاه چقد تاثیر داره ؟

ن عزیز پیام نبردم دادگاه منظورم شما نگرفتن چندمدت تعقیبش بودم گوشی چک میکردم متوجه شدم داره خیانت میکنه تاوقتی که ول کرد رفت منم افتادم دنبالش توی شهردگه بود آدرس جاه مکان میدونستم با ۱۱۰رفتم روسرش تو خواب با همون خانم گرفتمش