2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76411 بازدید | 1128 پست

اسی ی بار تایپیک زدی گفتی بیاید نیاز ب شنیده شدن دارم

ما اومدیم و تا دیر وقت بهت راهکار دادیم جیگرمون کباب شد

گفتی حتما فردا میرم خونه مامانم و شوهرم میخواد زمینی ک مال خودمه از چنگم دربیاره و درها رو قفل میکنه و هزار داستان دیگه

حالا چیشد بازم تایپیک میزنی از دیگران نظر میگیری و عملی نمیکنی؟

منو اینجوری نعبین!! مه یلی بیمه مه جنگی بیمه مه گنگستری بیمه😏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خد ...

مگه چند بار سن بیست تا ۳۵ اوج جوونی ادم برمیگرده 

با هر چیزی میشع ساخت ولی خانوادتو نبینی عررروز فحش بشنوی اختیار پولتم که نداری خانوادشم فحاشی میکنن 

اخه باید با چیش بسازه؟ چه امیدی میمونه

من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خد ...

خسته شدم دیگه نمیکشم دارم افسرده میشم تو این زندان چه فایده این اواخر مهربون شده بازار میبره اما نمیزاره بخرم هرچی میگم میگه عروس های فامیل ما اینو نمیپوشن اونونمیپوشن  

مگه چند بار سن بیست تا ۳۵ اوج جوونی ادم برمیگرده با هر چیزی میشع ساخت ولی خانوادتو نبینی عررروز فحش ...

آره نمیدونم چکار کنم عید هرچقدر داد زد باید بری خونه پدرم عید رو بهش تبریک بگی منم محکم داد زدم گفتم خودکشی هم کنی نمیرم الان از سال قبل جایی نرفتم دارم خفه میشم اینجا 

عزیزم نمون خونوادشم مثل خودشن عوضی اصن ازدواج سومتم باشه وقتی بد اوردی چرا باید بمونی فعلن دورازدواج ...

اگه جدا شم دیگه ازدواج نخواهم کرد خواهر من خیلی گو میخورم 

توروخدا کمک کنید چکارکنم

وقتی تلاشت. و کردی و درست نشده چیکار میخوای بکنی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

این چه حرفیه میزنید آدم قرار نیست به پای آدم لجن بمونه خودشو تباه کنه من برعکس شما دیدم دوستم شوهر خیانتکارش رو بخشید یعد چند سال دید همون آدمه منتها زرنگتر شده زیرآبی میره دیگه جدا شد.قرار نیست روح و جسم آدم واسه یه آدم کثیف داغون شه اگه بمونه بیماری جنسی از شوهرش بگیره چی؟ بعدش خیلی‌ها رو دیدم بخت دومشون خوب بوده اصلا آدم مجبور نیست حتما با هر خفت خواری زندگی کنه خب مجرد بمونه کلا بهتره

خودش قبول کرد ک خیانت کرده؟اها البته میگی لباسای خودتو تن زنه دیدی

خودش رو کلا نزاشتم توضیح بده چون نیازی نبود من اگه با ی مرد میرفتم رابطه آیا اون و خانوادش منو می‌بخشید؟ مسلما نه پس منم نبخشیدم خیلی هم میخواستمش اما دلمو گذاشتم زیر پام