2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76410 بازدید | 1128 پست
چجور بجنگم هر وقت میگم عزیزم مهربون شو اذیتم نکن میگه من همینم پاشو جمع کن ببرم بندازم جلو مامانت 😔 ...

یعنی همیشششه بده؟؟؟ یا تو دعوا اینجوریه؟؟ 

حالت خوب نداره؟؟؟ 

مشاور ببرش درست نشد جداشو

موافقم آدم بمونه شوهر خودش که همه ی اولین ها را باهاش تجربه کرده را آدم کنه تا اینکه یه غریبه را از ...

هیشکی نمیتونه کس دیگه رو آدم کنه کسی که تو اون سنه بچه گه نیست فقط نهایت یه مدت زیرآبی میرن مجدد کارشون رو تکرار میکنن شاید عده کمی متنبه شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو برو خودتو راحت کن ب خودت ظلم نکن بعدا بچه دار بشی حتی حق اون بچه هم گردنت میمونه چون الان عهد ...

بچه نمیارم و الان نمیتونم برم چون کارم اینجاست اواره جاده ها میشم سیاه دل هست نمیزاره رفت وآمد کنم کارم از دست میدم. مجبورم دوماه تحمل کنم وقتی کم مونده از کارم حرفامو بهش میزنم شرایطم رو میگم یا مثل آدم جواب منطقی میده کوتاه میاد یاهم تموم میشه 

هیشکی نمیتونه کس دیگه رو آدم کنه کسی که تو اون سنه بچه گه نیست فقط نهایت یه مدت زیرآبی میرن مجدد کار ...

39 سالشه تازه میخواد ادب بشه؟ نمیشه عزیزم موافقم خودش هم میگه من همینم که هستم عزیزم مگه من کی هستم بخوام پسر مردم رو آدم کنم مگه وظیفه منه. من مگه چقدر قراره زندگی کنم که اینجوری عمرم بره 

من بدترازتو دیروزاینقدرکتک خوردم الان سرم اینقدردردمیکنه مششکل من اینه بچه دارم وپول هم ندارم برای ه ...

بچه رو بزار برو باید پا بزاری رو دلت اون بچه آخرش میاد کنار خودت ولی باید نشون بدی که زرنگی منم به شوهرم نشون خواهم داد که طلاق دوم عار نیست حرف مردم برام مهم نیست نهایتش یا میاد پشیمون میشه آدم میشه یا گم وگورش میکنم از زندگیم. توهم چون زده برو پزشک قانونی بچه داری که داری برو نامه بگیر شکایت کنه بفهمه چند چندی

شوهر منم دست به زن داره الان ۴ ماهه خونه‌ی پدرمم دارم جدا میشم اونم با یه بچه‌ی ۵ ساله اگه بچه نداری حتما جداشو دختر دایی شوهرم ۲ بار ازدواج کرد جداشد بار سوم با یه پزشک ازدواج کرد که از اول مجرد بود مردی که یه بار دست بلند کنه دیگه عادتش میشه تا کی شاغلم هستی چرا موندی نمیدونم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
عزیزم ممنون که برام ارزش گذاشتی انقد تایپ کردی با حوصله خوندم و همه راه ها رو رفتم تشکر کردن من بهتر ...

خواهش میکنم. زود دست نکشیدی یا تلاشت هدف دار بوده؟ چون ما باید راه درست تلاش کردن رو پیدا کنیم.

از خدا بخواه به دلت بندازه که چی درسته.💙

طلاق نگیر.بیخودترین راه و ساده ترین راه طلاقه که هیچی جز آسیب حداکثری از توش در نمیاد.همه آدما با هم ...

درگیری پیش پا افتاده؟ راه به راه کتک خوردن و فحش شنیدن و زندانی شدن درگیری پیش پا افتاده اس؟ 

شوهر این خانم بیمار و درمانم نمیشه نسخه اشتباه نپیچ براش که پس فردا یا بچم بیاره از این آدم مریض 

اینکه مشکلات حل بشه باید هر دو نفر بخوان اون ازم میخواد برم دیدن خانوادش مثل نوکر کار کنم بهم توهین ...

فقط نذار بچه دارشی که اگر در مرحله اخر به طلاق رسیدی نخواد بچه اذیت شه و خودتم پاگیر این زندگی

یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

من متوجه نشدم چرا دودلی؟😳🤯

زنگ بزن ۱۱۰

بگو حبسم‌کرده

جدا شو

درامد داری 

چرا باید خفت بکشی

چرا انقدر خودتو زجر میدی

چهار روز دیگه‌هزار جور مرض می گیری از فشار عصبی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
یعنی همیشششه بده؟؟؟ یا تو دعوا اینجوریه؟؟ حالت خوب نداره؟؟؟ مشاور ببرش درست نشد جداشو

ببین حتی وقتی آروم هم هست نازش رو میکشم بخوام سر حرف رو باز کنم حق رو به خودش میده میگه ناراحتی گمشو برو. این اصلا دنبال اصلاح نیست مگه همش باید من کوتاه بیام چرا باید اینقد کوتاه بیام چقد کوتاه بیام خب کوتاه اومدم اگه میخواست درست میشد چرا میگه با خانوادت قطع رابطه کن چرا میگه جایی دعوت شدی نمیری منم نمیرم چرا میگه خانواده خودش هرجا گفتن بریم خب منم خانوادمو دلم میخواد نخواد? احترام احترام میاره اگه احترام نزاره منم نمیزارم چقد بزارم این اواخر باز به مادرم توهین کرد با مشت زدم دهنش گفتم حرف دهنت رو بفهم خواست بزنه گوشی رو برداشتم گفتم زنگ میزنم پلیس. بعد رفت نشست سرجاش دو روز قهر بود خودم رفتم آشتی کردم آخه دیگه چکارکنم مهربونی اثری نداره براش کوتاه اومدن نداره باید درخواست مهریه بدم یا آدم میشه یا گم میشه