2777
2789
عنوان

شوهرم حسابم خالی کرد شما هم باشید ناراحت میشید خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 42 پست
چون رسوا بازی درمیاره

منم کارتم حدود 6میلبون هست رفته بودم دکتر اما کارت شوهرمو بردم واسه همه چی از کارت اون کشیدم در آخر کارتش نکشید ی ماسک و سورنگ از کارتم کشیدم که اونم ازش گرفتم دوباره😂🤦🏻‍♀️

پول میده جمع میکنم در آخر اگه لازم باشه ازم بگیره باید دوبرابر بهم پس بده همون پول خودشو😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پول تو جیبی نمیده ۵ میلزون خودت میری سر کار.چه پرو بزن دهنش الکیه مگه زندگی کلفتی خونشو میکنی بچه نگ ...

یارانه ندارم سرکار نمیرم چون همش میگه رفتی سرکار باید حقوقت بیاد تو زندگی 

حالا هرچیییی بخوای  برات میخره؟؟؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
پول خودش نبوذه که شوهرش ریخته به حشابش باز پشگرفتههر چند که کارش خیلی خیلی زشته

می‌دونم ولی من شوهرم هر چی پول بده دیگه اون میشه مال من بخواد همون پولو که شده مال من ازم بگیره باید دو برابرشو بده بهم

یعنی ۴۰۰ ته حسابت بود اونم برداشت ؟خب چرا انتقال دادی؟

آره دیگه انتقالش دست خودش بود همراه بانک هم رمز داره اصلا چرا باید رمزو شوهرش بدونه یا هر چی که شوهر میگه اون انجام بده گفت انتقال بزن نباید میزد. باشد هم پولو شوهرش داده باشه مگه پول میدن پس میگیرن

یارانه ندارم سرکار نمیرم چون همش میگه رفتی سرکار باید حقوقت بیاد تو زندگی

میترسه ک مستقل بشی 

این حرفو هم از عمد میزنه ک تو نری سرکار 

چون خانوما دوست دارن پولشون برای خودشون باشه

میترسه پول بیاد دستت ولش کنی 

مردای بی اعتماد به نفس و شکاک اینجورین 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!