2777
2789
عنوان

شوهر خواهرشوهرم هی دختر یکونیم سالم رو میبره جاهای خلوت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 57 پست
گفتم بهش. همسرم خجالتیه. نمیتونه کاری کنه اصلا .اخه مشکل اینه وختی حواس من نیس اینکارو میکنه. مثلا و ...

خب بچه رو بسپار ب شوهرت و برو سرویس یا شست و شوی ظرف... مسولیت اون بچه با شماست. خدایی نکرده چیزی بشه جبران ناپذیره. آینده اون بچه تباه میشه. از نظر روانی بچه آسیب میبینه... اصلنننن سر بچه ات با کسی تعارف نکن. عجب شوهری داری ها! ینی چی خجالتی عه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالتو بزار کنار خیلیامون سر حماقت نادونی و خجالت ننه باباهامون قربانی این افراد پدوفیل شدیم واقعا م ...

برادر شوهر من ادم مومنیه و بچمو برد تتو اتاق توپ بازی. درو بست(خونه مادرشوهر)

بچم پسره

با اینحال من سریع رفتم درو باز گذاشتم ببینم بچم در چ حاله، و با اینکه گفت درو ببندید صداش اذیت نکنه بقیه رو

من گفتم ن چرا ااذیت بشن 

میخوام حواسم بهش باشه نیوفته یوقت

اصلا برام مهم نیس پشت سرم چی میگن

همش میگن تو حساسی و فلان

من اولویتم بچمه گور بابای. بقیه

اسی به کسی اعتماد نکن بذار بگن شکاکه مریضه فدای یه تار موی دخترت فدای ناخن چیده شده ی بچت

دور از جون مگه ده روز پیش شوهر خواهر،  بچه ۶ ساله خواهر زنش رو نبرد با چاقو کشت؟ اگه پدر مادرش شکاک بودن اگه اعتماد نمیکردن این اتفاق نمی‌افتاد 

آدم روانی همه جا هست 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید
متاسفانه پدوفیل ها با ما زندگی میکنن و جزئی از جامعه هستن 😭

حتی یبار خواهرشوهرم تعریف میکرد که جاریش پاشده بچشو با عصبانیت از بغل شوهرش به فکر خودش خیلی مهربونش گرفته بوده

من سر بچه ام با بابای خودمم تعارف ندارم شوهر خواهرشوهر که بماند.... مسئولیت اون بچه باشماست اگر از کسی یا رفتاری حس خوبی نمیگیری نزار تکرار بشه... از اول که میری مهمونی بچه ات رو به خودت بچسبون و مدام کنارش باش کسی هم بردش سریعا برو دنبالش یه بهونه بیار بگیرش...هرکی هر چی میخواد بگه بچه مهمتره.... 

گفتم بهش. همسرم خجالتیه. نمیتونه کاری کنه اصلا .اخه مشکل اینه وختی حواس من نیس اینکارو میکنه. مثلا و ...

اولویتت بچت باشه وقتی میخوایکاری کنی بده بغل باباش بگوتاوقتی نیومدم ازبغلت پایین نمیاددیگه چاره چیه بایدکاری کنی بفهمه حساسین رواین موضوع

پدر باید برای حفاظت از خانوادش غیور باشه ، خجالت چیه وقتایی که کار داری قبلش بچه رو بده بغل همسرت وظیفشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مستقیم بلند تو جمع بگو بچه منو کجا می‌بری ؟! اونجا خیریه بگو همه بیایم بخاطر بچه تو رودروایسی گیر نک ...

اره اونقد ب خودم فحش میدم که چرا جسارت اینکار ندارم. ولی دیگ این دفعه باید همینکارو کنم

لطفا ظرف نشور مجبوری مگ؟

من ک بچه 2 سالمو ول نمیکنم برم پا ظرفشویی

برمم خود صاحبخونه میگ برو بچتو جمع کنی هنرکردی. 

تو برو بچتو نگه دار، تنها ولش نکن

ن فقط بخاطرر اون مرد

بچه 1ونیم ساله مراقبت میخواد

یوقت سرش ب جایی میخوره

یوقت کتکش میزنن بچه ها یا بلایی سر شمیاد

شمام اصلا حواست نیستتا