2777
2789
عنوان

جریان اون زنه که دوستش بزوز اومد خونشون چیشد آخرش

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 33 پست
من شش هفت ساله هستم منتهی خواننده خاموشم🤣

نمیدونم کسی اینجا یادش هست یا نه ولی چند سال پیش یه کاربری بود به نام زهرا خانوم که رو پسر خالش کراش داشت لحظه به لحظه هم عکس میزاشت و تاپیک میزد 

از پشت سر پسرخالش که داره چایی میریزه با شلوارک تو خونه راه میره و یا تو ماشین ل...میگیرن 😂😂😂😂

اخرم سر تایم نیم ساعت باشگاه پسرخالش و پیتزا خورون لو رفت ینی اونو عمرااا فکر نمی‌کردم فیک باشه هیچ وقت حلالش نمیکنم چقدر هیجان داشتم واسه تاپیکاش و ببینم چی میشه دقیقا از اونجا به بعد به همه چی تو این سایت شک دارم😂😂🤣🤣🤣

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونو که نمیدونم چی شد تهش ولی ذهنم درگیر کاربریه که چند ماه پیش تاپیک زد شوهر خواهرشوهر بهم پیام داد ...

من فکرم درگیره یه کاربریه که خانوادش به زور شوهرش دادن میگفت شوهرمودوست ندارم طلاق گرفت بعددیدخانوادش محدودش کردن بازدوباره التماس شوهره کردکه برگرده پیش شوهره برگشت پیش شوهره دیگه تاپیک نزد