2777
2789
عنوان

یه مردی هست خیانت ناجوری کرده😰

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 117 پست
قانون جدید مهریه دیدی؟

اره متاسفانه 

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

بیشتر ببینید
کاری از دستش بر نمیاد اما باید خودش حال خودش رو خوب کنه مهریه اش رو بگیره و حق زندگی تا الان و همچنی ...

معلوم نیست چیزی به نام مرده باشه لابد فکر همه جا رو کرده. چیزی هم که نداشته تو این سالها. پولی جمع نکرده بود که چیزی داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه بعد سالها تازه داشتن خونه پیش خرید میکردن معلوم نیس به نام کی هست شاید به نام پدرمادرشه. تازه ا ...

بی صفتی شده رسم خیلیا

حتما باید مهریه اش رو اجرا بزاره وگرنه اون نامردا با پول حق این برا خودشون عشق و حال میکنن

دانشجوش یه زن مطلقه س و بهش قول ازدواج داده. اگه این خانوم بره دنبال مهریه بچه ها رو ازش میگیره

اشکال نداره بگو بره دنبال مهریه بچه ها رو صوری بده به اقاعه ببینم اون خانم جدید بچه ها رو قبول میکنه؟بزاره مرده گرفتار بشه

مشکل یکی از اطرافیان نزدیکمه. تازه شنیدم این جریانو. خیلی تو شوکم

والا من تو شوکم با خوندنش!! البته از خودمم دور نیست یه عمری ک..ن شوهرو گنده کردیم تازه میگه تو برا من چیکار کردی!!

دانشجوش یه زن مطلقه س و بهش قول ازدواج داده. اگه این خانوم بره دنبال مهریه بچه ها رو ازش میگیره

ینی چی بره دنبال مهریه بچه رومیگیره ؟ همچین چیزی نداریم تو قانون مرده ترسانده زنه رو بگو بره پیش وکیل هم مهربون بگیره هم بچه رو . بعدم بدون پول چجوری میخواد بچه ذاری کنه زنه ؟ .حتما باید بره پیش وکیل مرتیکه زر زده.

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
سادگی از زنه بوده که تواین ۱۵سال هیچ سرمایه ای جمع نکرده

خب چکار کنه. هر وقت هر چی خواسته هی گفته ندارم باید شهریه بدم یا درس دارم. بخاطر درسو امتحانا زیاد سرکار نمیرفته

کی دیدین این اتفاق بیفته؟

یکی از آشناهامون پارسال خیانت کرد ۶ ماه بعدش  مریض شد مرد الان زن و بچه هاش موندن با کلی سرمایه صیغه کرده بود بدجور آه زنش گیرا بود به سال نکشید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
والا من تو شوکم با خوندنش!! البته از خودمم دور نیست یه عمری ک..ن شوهرو گنده کردیم تازه میگه تو برا م ...

من بخدا قالب تهی کردم مشکل اطرافیانم نزدیکمه. باورم نمیشه مرده وقیح گفته میخوام باهاش ازدواج کنم. دو تا هم بچه کوچیک دارن😰