2777
2789
عنوان

مشکل ژنتیکی پدر به فرزند منتقل میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 94 پست
ببین یکبار میبینی یه آدم سالمه اما بچش دچار نقص میشه،همش دست خداست،اما اینکه این پسر داره گولت میزنه ...

اره همه ش میگه هیچی نمیشه قربون صدقه میره کلی پیام داده واقعا نمیدونم چی بگم بهش هم گفتم چون بچه برام مهمه نمیتونم جواب قطعی بدم بهت چون مسئولیت داره 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست نفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر این اساس که اندازه ی کروموزوم x و y متفاوته زن همیشه x و مرد یا x یا y میده وقتی کروموزم x زن حام ...

خب اگر همون y مشکل داشته باشه چی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
یعنی با لقاح مصنوعی بچه بی مشکل بدنیا میاد؟

آره توی آزمایشا میتونه مشخص بشه که مثلا بچه اگه دختر باشه سالمه یا پسر باشه سالمه بعد ivf میکنی با تعیین همون جنسیتی که سالمه

عزیزم، تو این شرایط برای بارداری باید تحت نظر پزشک باشن... البته میشه قبل ازدواج هم برین و شجره نام ...

میگن از پدر بیشتر منتقل میشه مادر نه نمیدونم درسته یا غلط

ماشالا کل جامعه متخصص ژنتیکن

الان به من تیکه انداختی یا بقیه؟🙄😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید
آره توی آزمایشا میتونه مشخص بشه که مثلا بچه اگه دختر باشه سالمه یا پسر باشه سالمه بعد ivf میکنی با ت ...

اره پس طبیعی نمیشه باردار شد

در صورتی که من هیچ مشکلی ندارم برای بارداری چکاپ دادم

باید برم ای وی اف کنم تو این شرایط که اونم هزینه ش خدا تومن اینم کارمنده نمیدونم که.. 

خب اگر همون y مشکل داشته باشه چی

خب عزیزم اگه y مشکل داشته باشه ممکنه در تقابل با ژن سالم مادر مغلوب بشه که معمولا هم اینطوری میشه خیلی نادره که پدر ژن معیوب به پسر منتقل کنه

صدردصد چی؟ یعنی بچه هم ناشنوا میشه صدردصد؟

خیر

من کلی عرض کردم 

بیماری ارثی و ژننیکی بخصوص تو ازدواج فامیلی رایج هستش ولی اگه بیماری ارثی یا ژنتیکی داره همسرتون لطفا بچه دار نشید گناه داره این طفل معصوم که قراره بیاد تو این دنیا

خب عزیزم اگه y مشکل داشته باشه ممکنه در تقابل با ژن سالم مادر مغلوب بشه که معمولا هم اینطوری میشه خی ...

خب مگه نگفتین y در تقابل باهیچی قرار نمیگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
میگن از پدر بیشتر منتقل میشه مادر نه نمیدونم درسته یا غلط

تو خانواده اش آیا کس دیگه ای این مشکل رو داره؟ 

بعضی مشکلات ژنتیک روی کروموزوم y هست و فقط از طریق پدر منتقل میشه ولی کم شنوایی فکر نکنم.. 

آیا مطمعنی ایشون از بدو تولد کم شنوا بوده؟ بعضی بچه ها در اثر ابتلا به بعضی بیماری ها و با تب شدید دچار مشکلات شنوایی میشن 

اره پس طبیعی نمیشه باردار شددر صورتی که من هیچ مشکلی ندارم برای بارداری چکاپ دادمباید برم ای وی اف ک ...

عزیزم من که تخصص ندارم اما اگه خواستگارتو دوس داری و همه ی شرایطش برات ایده آله حتما قبل از ازدواج آزمایش ژنتیک بدین که دقیق بررسی بشه

تو خانواده اش آیا کس دیگه ای این مشکل رو داره؟ بعضی مشکلات ژنتیک روی کروموزوم y هست و فقط از طریق پد ...

خودش میگه مادرزادیه برادرش هم ناشنواس مادرزادیه

تو خانواده اش آیا کس دیگه ای این مشکل رو داره؟ بعضی مشکلات ژنتیک روی کروموزوم y هست و فقط از طریق پد ...

نه از بدو تولد بوده میگه بخاطر اینکه پدر و مادرم فامیل نزدیک بودن ازدواج کردن اینطوری شده