2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط اونایی که گفتن ۱۷۰بعد من دارم بابت صد و هفتااااد سانت قدم خودمو خفه میکنم یه عمره

جدی نگیر ۱۷۰ خوبه و بلندی ولی فاز اونهایی که میگن زن ۱۷۵ ۱۸۰ درک نمیکنم یه پا مرد میخوان بعید میدونم تا حالا از نزدیک همچین قدی دیده باشند که واسه زن قشنگی نداره

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
فقط اونایی که گفتن ۱۷۰بعد من دارم بابت صد و هفتااااد سانت قدم خودمو خفه میکنم یه عمره

کفران نعمت میکنی دیگه 😐😂

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

منم همینم ولی مجبورم کنار بیام کاش عملی چیزی بیاد بشه کوتاه مون کرد خدایا ببخش ناشکری نمیکنماااا

چنده قدت مگه

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

کفران نعمت میکنی دیگه 😐😂

والا دختر دایی منم ۱۷۲_۳ میشه 

از نظر خودش قدش یه نقص و عیبه ..

هیچوقت کفش پاشنه بلند نمیپوشه ..

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ راضی نیستمخسته شدم انقد که از همه بلندترمتو جمع خانوما بلندشون منم

تاپیکمو بخون درمورد تو نوشتم قد بلند

بنظرم اگه خوشگل و لاغر باشی اصن همچین حسی نخواهی داشت و زیباییت بیشتر به چشم میاد

۱۷۰چون کوتاهتر قشنگ نیست بالاترم قشنگ نیست پسرای الان اکثرا همه کوتاهن .بلند باشی شوهر گیرت نمیاد .و ...

خواهر من 174 ئه با اندام خیلی خوش فرم و ورزشکاری 

ازدواجم کرد با یه پسر 190یی

کفش پاشنه بلندم میپوشه با اجازتون

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

والا دختر دایی منم ۱۷۲_۳ میشه از نظر خودش قدش یه نقص و عیبه ..هیچوقت کفش پاشنه بلند نمیپوشه ..

من 175 ام خواهرم 174

هردومونم کفش پاشنه بلند میپوشیم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

والا دختر دایی منم ۱۷۲_۳ میشه از نظر خودش قدش یه نقص و عیبه ..هیچوقت کفش پاشنه بلند نمیپوشه ..

چون خودشو دوس نداره وگرنه قدش از اکثریت دخترای ایران بلنده و ی آپشن محسوبه

من 175 ام خواهرم 174هردومونم کفش پاشنه بلند میپوشیم

من خودم ۱۶۹ ام با کفش پاشنه دار تازه میشم هم قد دختر داییم 

خودم عاشق قد بلندم و نسبتا ام بلندم ولی خب اون دوس نداره ..

چی بگم سلیقه اس دیگع خوشش نمیاد😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون خودشو دوس نداره وگرنه قدش از اکثریت دخترای ایران بلنده و ی آپشن محسوبه

وقتی خودش دوس نداره دیگه مهم نیس..

اهوووومم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40