2777
2789
عنوان

تا حالا شده دعاتون مستجاب بشه ولی به صلاحتونه نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 72 پست
خیلی سخته بخاطر بی وجودی و بی وجدانی یه نفر، ادما سرزنشت کنن و قضاوتت کنن😔💔قبلش نشناخته بودیش مثلا ...

اخ اخ الهی الهی الهی هیچوقت نبینی ونشنوی ابجی ازبچه بگیر تابزرگسال هرکسی یجوری سرزنشم میکنه البته بیراهم نمیگن اشتباه ازمن بود بایدباعقل رفتارمیکردم ن احساسی.نوالا گلی ادمای شهرما اصلا بابیوه ازدواج نمیکنن یه خاستگاربرام اومد ۱۵سال بزرگ تربود کل موهاش سفید قبول نکردم دیگه همین اولینواخرین خاستگارشد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

رابطه من و خدا خیلی پیچ در پیچه میدونی حتی شده گاهی هوس یک چیز کوچیک میکنم از غیب میرسه . مثلا میگم ...

پس خیلی خدا دوسِت داره قطعا😍🙂

میشه برای زندگی و خوشبختیم دعا کنی گلم؟

فعلا ازدواجم رو هواست..😔💔

ولی همیشه شکرگذار خدای مهربونم هستم.

خدایا حکمتتو شکر❤️

بیوه که نبودی..مگه سه ماه بیشتر باهاش نبودی؟

نه قبل ازدواج بیوه نبودم ک الان بیوم‌۳ماه زندگی مشترک داشتیم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

امیدوارم واقعا همینجوری باشه که تو میگی گل

چشم حتما دعات میکنم امیدوارم به این شب های عزیز ازدواجت جور بشه خوشبخترین آدم رو این کره خاکی بشی

توی نمازم حتما دعات میکنم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
امیدوارم واقعا همینجوری باشه که تو میگی گلچشم حتما دعات میکنم امیدوارم به این شب های عزیز ازدواجت جو ...

ممنون عزیزم

من با اونی که دوست داشتم ازدواج کردم کردم و الان نامزدیم ولی مثل اینکه به صلاح نبوده و داریم جدا میشیم، بخاطر اخلاقش😔

لطفا برام خیلی دعا کن، خیلی محتاج دعات هستم🙏🌹

میتونی بگی راجب چی بود؟الان راضیی یا هنوزم آثارش هست؟

تو مشهد از همسفرم خوشم اومده بود از امام رضا خواستمش و بهم داد

اثار روانیش باهامه جسمی رو نمیدونم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
بیوه مگه به اونی نمیگن که شوهرش مرده؟

نه گلی شامل هردومیشه🙂

ممنون عزیزممن با اونی که دوست داشتم ازدواج کردم کردم و الان نامزدیم ولی مثل اینکه به صلاح نبوده و دا ...

چه شرایط سختیه

نگران نباش عزیزم حتما دعات میکنم 

هرچی هرجور پیش رفت هیچوقت به خودت سخت نگیر فکر نکن که کل دنیا خلاصه می‌شه فقط توی همین چیزا 

و اینکه ممکنه بهترین روزا همونایی باشه که هنوز نرسیده نه این چیزی که بهش فکر می‌کنیم.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
چه شرایط سختیهنگران نباش عزیزم حتما دعات میکنم هرچی هرجور پیش رفت هیچوقت به خودت سخت نگیر فکر نکن که ...

درسته.

عزیزم برام دعا کن هر چی که به صلاحمه همون رقم بخوره، اگه صلاحه جدا بشم همین بشه و بجاش یه آدم درست بیاد تو زندگیم ، اگه صلاحه زندگی کنمم که همه چی درست بشه..

و لطفا برام دعا کن آخر زندگیمم به شهادت و عاقبت بخیری ختم بشه

خیلیی خیلیی ممنونم از لطفت عزیزدلم❤️❤️❤️

درسته.عزیزم برام دعا کن هر چی که به صلاحمه همون رقم بخوره، اگه صلاحه جدا بشم همین بشه و بجاش یه آدم ...

چشم حتما دیشبم به یادت بودم موقع اذان صبح دعات کردم

امیدوارم هرچی صلاحته رقم بخوره دختر زیبا 

بیشتر ببینید
راستی، چندتا کتابم بهم معرفی میکنی عزیزم؟

چه سبکی دوس داری؟‌کتاب هایی من میخونم یکم خیلی سلیقه ایه

بیشتر ببینید