2777
2789
عنوان

تا حالا شده دعاتون مستجاب بشه ولی به صلاحتونه نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 72 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازش خواستم 

نشده بعدا فهمیدم .. وااای چه خطری از بیخ گوشم گذشت 

ولی تاحالا نشده یچیز بده بعد ببینم خیلی بد بوده 

قربونش بشم همیشه هوامو داشته

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

بله ازدواجموبه زورررر از خداخواستم.کلاهبردار بشدت بی وجدان ازاب درومد 🥲😢

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چرا دوسش نداری؟اخلاقش بده یا همینجوری؟

اصلا اونی نیست ک میخام.. هیچ حسی هیجی بهش ندارم فقط براش احترام قاعلم.. انسان خوبیه ولی بی پوله.. اگر برمیگشتم عقب هی میذاشتم ومیسپردم ب خدا. ولی دیگ زندگیم نابود شد.. شایدم حکمت خداست نمیدونم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

دو بار این اتفاق واسم افتاد دفعه اول واقعا حس کردم نگاه خدارو با فریاد فقط گفتم خدایا کمکم کن.

همون ثانیه که کلمات از دهنم پرید بیرون بزرگترین معجزه زندگیم اتفاق افتاد که هنوزه که هنوزه حس همون لحظه رو میتونم بفهمم احساس کردم به عرش خدا رفتم.

دفعه دوم به صلاح نبود و عواقب بدی داشت خیلی زوری خواستم دعا کردم ولی خب دیگه گذشت 

الانم هرچی از خدا میخوام قبلش میگم خدایا میدونی خیلی خیلی اینو میخوام ولی نمیخوام زوری ازت بخوامش پس خودت میدونی هرچند الان خیلی ناامید و پوچم از زندگی از همچی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
خب بعدش چی شد؟کنار اومدی؟

والاچی بگم ۳ساله دارم عوارض میدم همسرمم بعده۳ماه ازعروسی رفت ک رفت دیگه۳ساله ک غیابی طلاقم دادو رفت

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

دو بار این اتفاق واسم افتاد دفعه اول واقعا حس کردم نگاه خدارو با فریاد فقط گفتم خدایا کمکم کن.همون ث ...

واي چه حس خوبی😍

خیلی لذت بخشه وقتی از ته دلت با خدا حرف میزنی و با تمام وجودت حس میکنی خدا داره به حرفات گوش میده و جوابتو میده.. 

والاچی بگم ۳ساله دارم عوارض میدم همسرمم بعده۳ماه ازعروسی رفت ک رفت دیگه۳ساله ک غیابی طلاقم دادو رفت

واي چه بد.. 

ولی باز خوبه که زود خودشو نشونت داد و زودتر راحت شدی از دستش..

شکایت نکردی؟ 

واي چه بد.. ولی باز خوبه که زود خودشو نشونت داد و زودتر راحت شدی از دستش..شکایت نکردی؟

😔😔چ فایده اخه چه تحقیرو سرزنش ها ک‌نشدم ازسمت خونواده وفامیل اب شدم رفتم توزمین‌‌..نوالا افسردگی خیلی خیلی شدید گرفتم تا خوب شد اباهم ازاسیاب افتادو رفت

😔😔چ فایده اخه چه تحقیرو سرزنش ها ک‌نشدم ازسمت خونواده وفامیل اب شدم رفتم توزمین‌‌..نوالا افسردگی خ ...

خیلی سخته بخاطر بی وجودی و بی وجدانی یه نفر، ادما سرزنشت کنن و قضاوتت کنن😔💔

قبلش نشناخته بودیش مثلا تو دوران نامزدی و..

بعدش دیگه تو این 3سال ازدواج نکردی؟ 

واي چه حس خوبی😍خیلی لذت بخشه وقتی از ته دلت با خدا حرف میزنی و با تمام وجودت حس میکنی خدا داره به ح ...

رابطه من و خدا خیلی پیچ در پیچه 

میدونی حتی شده گاهی هوس یک چیز کوچیک میکنم از غیب میرسه . مثلا میگم چقدر امروز هوس آبگوشت حسینیه کردم کاش خدایا یکی واسم بیاره با اینکه نه مراسمی هست نه چیزی یک ساعت بعد میبینم واسمون نذری میارن آبگوشت حسینیه

ازین دست چیزا. 

گاهی توپم از دستش پره بد باهاش تا میکنم ولی خب منم حق دارم چی بگم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید