2777
2789
عنوان

وای من چرا اینقدر ذوق کردم عیدی گرفتم ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 80 پست
بهترین رفتار و بهترین واکنش رو داشتین . بهش وایب خوبی انتقال دادی . من خودم هررررررر هدیه ای بهم داد ...

اخه اینا از من همچین واکنشی ندیدن میگم الان تعجب میکنن به خاطر اون خجالت کشیدم 

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نه این روش نوشته ۵۰۰ تومن 😩😩 ببین درسته؟

خوبه روش نوشته نداره 

من داداشم و دامادم همیشه مناسبت کارت هدیه با نوشته ی روش 

تولدت مبارک 

روزت مبارک 

عمه 

خاله 

عید وووو .. به کسی نمیشه داد تازه موقع خرید خجالت میکشم آخه بعضیا با لبخند کارت هدیه هست ؟😀

چند وقت پیش مامانم کارت هدیه خودشو آورد به عنوان هدیه داد بهم روش نوشته مادرم 😅🤷‍♀️ میگم مامااان برو خرید کن ببین نوشته اسمت🤭

ای جان😄😄😄همسرت دید مبلغ رو که داد به شما 🤣

نه روش مبلغ ننوشته بود. روش اسم خودمون بود به همراه پیام تبریک عید. وای فکر کن رفته بود بانک، کارت هدیه به اسم فامیل سفارش داده بود. لعنتی پول چاپ اون کارت بیشتر از عیدی بود🤣 یادمه من چیزی به روی شوهرم نیاوردم. ولی دو سه هفته بعد بهم یه حرفی زد در قالب اینکه حال کردی با پول هدیه من و خودت رو هم حتما رفتی یه چیز خوب واسه خودت خریدی... گفتم عامو ده هزار تومن بود. باور نمیکرد🤣 میگفت دروغ میگی. توش خیلی پول بوده، بالا کشیدی🤣🤣

عیب ندارن باباهمینجوریه خب ادم خوشحال میشه:»واقعا احساس میکنم نا خوداگاهه

پس همه همینجورن فقط من نیستم خداروشکر

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

خوبه روش نوشته نداره من داداشم و دامادم همیشه مناسبت کارت هدیه با نوشته ی روش تولدت مبارک روزت مبارک ...

وای اینجور گفتی نگاه کردم دوباره خداروشکر این نوشته نداره ، خجالت چرا مردم چیکار دارن راحت خریدتو بکن عزیزم

نه روش مبلغ ننوشته بود. روش اسم خودمون بود به همراه پیام تبریک عید. وای فکر کن رفته بود بانک، کارت ه ...

چقدر کلاس گذاااااشششتتتت 😆 با اسم خودتون آخه اینجووور 

🤣🤣 فقط همسرت که فکر کرد چقدر زیاد بووود 

تازه بالا کشیدیش😂

نه روش مبلغ ننوشته بود. روش اسم خودمون بود به همراه پیام تبریک عید. وای فکر کن رفته بود بانک، کارت ه ...

ای بابا کاش کارتشو قبول نمیکردی خودش با حقیقت روبه رو میشد 

وای اینجور گفتی نگاه کردم دوباره خداروشکر این نوشته نداره ، خجالت چرا مردم چیکار دارن راحت خریدتو بک ...

میگم نوشته نداره بهتره 

قبلا سختم بود الان توجهی نمیکنم 

آخه فروشنده ی نگاه ب کارت ی نگاه ب ادم 

خو چیه🙄 

حساس نشو . کارت خووووب بود .سرزنش نکن خودتو .

مرسی عزیزم شما اینقدر خوبید با حرفاتون همه حس های بدم رفت اصلا ناراحتی چند دقیقه پیشمو ندارم