2777
2789
چند هفته ای؟تو ان تی بهت جنسیت گفتن؟

هفته ۱۹

اره توانتی ام گفتن پسر

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ندارم آخه قبلا هم میخاستم شرایط گرفتنش سخته

نه اصلا سخت نیست 

من که از مشهد خریدم ولی خیلی راحت پیدا میشه 

فقط یک نماز داره بده به نفر برات بخونه خودتم میتونی بخونی فقط نماز و نوشتن دعا در قمر در عقرب نباشه و اینکه روی کاغذ هم میتونی بنویسی

سوالی داری بپرس

چند هفته ای؟تو ان تی بهت جنسیت گفتن؟

انومالی ام تازگی رفتم ک مطمعن شدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

نه موجود ماورایی کلا کاری به زن باردار نداره

اگه میترسی شاید حسشون کنی ولی اونا به زن باردار به شدت احترام میزارن حتی مامان که حامله بود یکیشونو دیده بود گفته بود کاریت نداریم تو حامله ای و حفاظت ازت واجبه

پس‌ نترس

کاربری مال ۲ نفره🦥
ممنون یکم آرامش گرفتم با این پست .ناخودآگاه این ترس اومد سراغم وقتی خاهرم اومده بود پیشم حس کردم کسی ...

منم باردار هستم تا حدودی درکت میکنم . ولی سعی کن بیشتر از این دوران لذت ببری . غذاهای مقوی بخور ، لباسای رنگی بپوش ، آهنگ شاد گوش بده ، کلا خودت به خودت انرژی مثبت بده . چندتا کتاب کودک بخر برای نی نی تو دلت کتاب بخون . لالایی و شعر براش بخون ، کلی حس خوب هم به خودت میده هم به جنین .

دقیقا برقای ما هم رفت دیگه من چند تا سکته زدم تا همسرم برسه.یه گربه مجسمه داریم اصلا نمیتونم نگاش کن ...

منم باردارم دیشب هی برقامون می‌رفت من و بچم تنها بودیم مثل چی می ترسیدما خداروشکر زود اومد برقا

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

نه اصلا سخت نیست من که از مشهد خریدم ولی خیلی راحت پیدا میشه فقط یک نماز داره بده به نفر برات بخونه ...

من تو قم پرسیدم گفتن ممکنه انرژی های منفی جوری از بین ببره ک شاهداتفاقای بد هم باشی انگار افتاد نیفتاد داره خیلی دوست دارم یه حرز داشته باشه با اینحال

موجودات ماورایی اذیتت می کنند احتمالا ازت انرژی میگیرند چون بارداری فک کنم نسبت به مردم عادی بهار می ...

قربونت 

خودش داره میگه می‌ترسه از همه چی 

این چه حرفی آخه ؟

تو بارداری  به خاطر تغییرات هورمونی هر رفتاری عادی 

موجودات ماورایی چکار خانم باردار دارن