2777
2789
عنوان

وای من چرا اینقدر ذوق کردم عیدی گرفتم ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1788 بازدید | 80 پست
😆😄😄من قبل عید داداشم میاد یواشکی ی کارت هدیه میده برو خرید کن من مثلا خوشم نیومد بعد از درون ذووو ...

عزیزمم ادم ذوق میکنه دیگه چیکار کنیم 😆😆

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

یه بار چند سال پیش خاله همسرم با دو تا کارت هدیه اومد سمت ما. یکی یه دونه داد به من و همسرم. چقدر ما ...

وای نه این روش نوشته ۵۰۰ تومن 😩😩 ببین درسته؟

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای نه این روش نوشته ۵۰۰ تومن 😩😩 ببین درسته؟

آره بابا، اون مال چند سال پیش بود که این رقم های خرد رو داشت. ولی باور کن همون پنج شش سال پیش هم ده هزار تومن خنده دار بود. اصلا نمیدونم چطوری کارت هدیه گرفته بود ازش

کاش نقد میداد ببرم بگم نقد بده 🤣🤣🤣

😆😆😆😆 خا اینم میگیرن ازت 

برو خرید کن زودی میره فقط کارت میکشی رند باشه باقیش از کارت دیگه یا نقد . مثلا ۵۰۰ هست شما  حواست باشه خورد نشه و اینکه موجودی نگیر چقدر مونده چون حسابت کم میشه برداشت سخته .

ولی آره منم ترجیح میدم نقد باشه . 

من کارت هدیه رو میزارم کنار روز مبادا دست تنگی یهو میارم خرج میکنم 😬😬😬💐

آره بابا، اون مال چند سال پیش بود که این رقم های خرد رو داشت. ولی باور کن همون پنج شش سال پیش هم ده ...

عزیزم پیرزن کاش زحمت نمیکشید تا بانک بره همونو نقد میداد 

😆😆😆😆 خا اینم میگیرن ازت برو خرید کن زودی میره فقط کارت میکشی رند باشه باقیش از کارت دیگه یا نقد ...

من بیشتر خرید اینترنتی میکنم اینم رمز پویا نداره که نگه میدارم کادو میدم هنوز انقضا داره دیگه

هرجا کارت خوان باشه اگه انقضاش نمیگذره هدیه بده وگرنه خودت استفاده کن

اره تا ۱۴۰۶ انقضا داره 

ای جان😄😄😄همسرت دید مبلغ رو که داد به شما 🤣

نه کاری نداره گدا اون به عروس ها ۱۰۰ داد عایب عایب 😆😆

بهترین رفتار و بهترین واکنش رو داشتین . بهش وایب خوبی انتقال دادی . من خودم هررررررر هدیه ای بهم داده بشه حتی اگه از اون هدیه بدم بیاد اونقدر ذوق نشون میدم و تشکر میکنم ک طرف از کارش لذت ببره🥰