2777
2789
عنوان

ورامین تهران چطور جایی هست برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 50 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من فقط میخوام برم سرکار شبم میام میخوابم

چی بگم والا منم قبل اینکه شوهرم بره اینجا سوال کردم در موردش همه میگفتن خوب نیست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من فقط میخوام برم سرکار شبم میام میخوابم

ببین چون مهاجر زیاد داره یکم مردمش دعوایی هستن و زیاد ازش خوب نشنیدم .

اما اکر خوابگاهت امنیت داره یعنی مثلا همکارات هستن  و نگهبان داره برو ولی بیرون از خوابگاه با کسی گرم نگیر مگر اینکه ازش مطمن باشی 

خب میتونم بعنوان نیروی کار استخدامشون کنم چون من مسئول استخدام و.. هستم

آره تا بیان بلا سرت بیارن بعد قانون کار ومهاجر داری نمیتونی همین جور استخدام کنی اکثرا مدارک هم ندارن قابل پیگرد نیستنپیدایت دختر ساده ای هستی اصلا به دردت نمیخوره اونجا زندگی کنی 

عزیزم من بزرگ شده تهرانم چندین ساله ازدواج کردم اومدم ورامین 

حقیقتا منم اولش از این حرفا که میزدن میترسیدم ولی الان چندین ساله اینجام اصلا اینطوری که میگن نیست غیراز افغانی

مردم خوب و با فرهنگ 

به جرات میگم از لحاظ شرارت انگشت کوچیکه فلاح تهران هم نمیشه

خیالت راحت عزیزم

ن جای خوبیه بیا من پاکدشتم بومی های ورامین خیلی هم پولدارن بعضی ها اصلا نیومدن فقط حرف میزنن

اتفاقا چون اومدم میگم خوب نیست .هر آدم ساده ای یه بارم بیاد ورامین سر هر چهارراه پلیس ببینه حساب کار دستش میاد

اتفاقا چون اومدم میگم خوب نیست .هر آدم ساده ای یه بارم بیاد ورامین سر هر چهارراه پلیس ببینه حساب کار ...

اینار که شما میبینی کجا هستن که ماها نمیبینیم 

شنیده ها ول کن

اکباتان هم قبلا فساد خونه بود الان چی؟؟