2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 111 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه. اطرافیان گفتن شوهرت ک خوب بود چرا ولش کردی چی چون واقعا باشخصیته از بیرون کسی میبینه

شوهرت علنا بدی‌نکرده ولی درواقع هم قماربازه هم معتاد هم بیکار هم در اینده باعث هیزی و دزدی تو خواهد شد چون تو رو تشنه پول و رابطه میکنه، هرگز طعم مادری رو نمی چشی و پدر خوبی نخواهد شد

برادرت اگه عقل تو سرش باشه و از موقعیت خودش نترسه و منافع خانواده رو درنظر نگیره حمایتت میکنه👌

واقعا حرف درستی زدی . کاش برادرم ک انقد همه قبول دارن فک میکنن حرفش حقه مث تو میگف نه اینکه جیگرمو ک ...

خب بگو از باتلاق نجاتش بده اگه مردی

بگو اگه خودت نو شرایط من بودی با همچین زنی میساختی

عمرا حتی ی روز

سربه زیر باشخصیت دستو دلباز اروم نکنه نفر بدی هیز باشه خیانتکار باشه یا بزنه😪

چرا خودتو فریب میدی

سربه زیری و وفاداریش وقتی بدردت میخوره ک از لحاظ عاطفی و جنسی تامینت کنه

دست و دلبازیش وقتی بدردت میخوره ک پولدار باشه و پول دربیاره

حالا شوهد من تمایل جنسی هم نداره منی ک همه از ظاهرم تعریف میکنن و خواستار درمیاد همش حس کمبود میکنم ...

همین حسای بدی ک در تو بوجود میاره خودش خیانته

اگه یه مردی ازت تعریف کنه بهت ابراز علاقه کنه بخاطر کمبودات ته دلت می لرزه

ارز دیجیتال سوادوکاربلدی میخاد که همه ندارن اونم باید یادبگیره بیرون خون کارکنه درکنارش ترید کنه بعد کسی که افسرده است تاخودش قبول نکنه ونره ودرمان نشه بجایی نمیرسه شما نمیتونی اراده شوهرت باشی بهش گفتی که به طلاق فکر میکنی؟جوابش چی بوده

اسی من نمیگم طلاق بر یا نگیر و... 

اما اگر خواستی جدا بشی باهاش اتمام حجت کن، حتی به خونواده ش هم بگو که اگر تا فلان موقع تغییر نکرد من جدا میشم 

اینطوری دیگه عذاب وجدان نخواهی داشت، 

ببین دادگاه که بری درخواست طلاق بدی باید ببینی کی نوبتتون میشه بعد دادگاه یک دلیل قانع کننده میخواد ...

چرا نشکلی نداره

۴ سال رابطع نداره بیشر از ۴ ماه بهم حرام میشی

بیکاره مشکل تامین معاش داره

اعتیاد هم داره دودمان زن بدبخت روسوزوند حلقه شو هم فروخته مثل معتاداس

چیکار کنم دلسوزیمو .داداشم همش میگه با شخصیته فحش نمیده تهش اینه قهر میکنه همش معطمو شستو شو میده

ببخشیدا به برادرت  بگویعنی من انقد بدبختم که فقط به داشتن یه مردکه فحش نمیده قانع باشم اگه فحش نمیده وظیفشه وکار شاقی نکرده مگه مردای دیگه بیس چهاری درحال فحش دادن هستن بعدشم کارکنه وظایف زناشوییشو انجام بده قهر نکنه حالا چهارتاهم فحش بده 

یعنی چی این چه دیدگاهیه که برادرت داره بااین چیزایی که گفتی اگه بچه نداری هرچه سریعتر خودت رواز این زندگی نجات بده 

💖💖مرسی ازت

سلام عزیزم. فقط خواهش می کنم اصلا بچه دار نشو. شوهرم منم خیلی خوب بود با من مهربون بود و من و دوستم داشت. ولی سر کار نمی رفت درآمدی نداشت. هر جا می رفت به یک ماه نمی کشید میومد بیرون. من اشتباه کردم بچه دار شدم اونم دو تا خرج زندگی رو پدرش می داد بعدم خودم رفت سر کار ولی شوهرم یه دفعه عوض شد زد زیر همه چی گفت قصد زندگی ندارم. از اولم حالتای افسردگی داشت. حرفایی می زد که اصلا واقعیت نداشت آخرم ازخونه بیرونم کرد با بچه هام. نزدیک یک و نیم ساله خونه ی پدرم هستم. به خاطر بچه هام دوست ندارم جدا بشم ولی شوهرم هم میگه نمی خوام باهات زندگی کنم. فقط بچه دار نشو

ببخشیدا به برادرت بگویعنی من انقد بدبختم که فقط به داشتن یه مردکه فحش نمیده قانع باشم اگه فحش نمیده ...

بهم ثابت شده پدر مادرخواهر برادرم نهایتا اول نگران موقعیت خودشون میشن

انگ بد تو درو همسایه   بی ابرویی تو فامیل ، حرف و حدیث، تامین مالی 

اینایی چیزاییه ک تو سر برادرته ن خوشبختیو اسایش خواهرش