2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 111 پست
واقعا حرف درستی زدی . کاش برادرم ک انقد همه قبول دارن فک میکنن حرفش حقه مث تو میگف نه اینکه جیگرمو ک ...

شما نامرد نیستی زندگی زناشویی درک متقابله شما بزرگواری کردی ۴سال کوتاه اومدی حالا اون باید درک کنه و یه قدم سمت شما بیاد 

مردا مغزشون پر از افکار مرد سالاریه فکر میکنن زن ها برای مردها ساخته شدن 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
سربه زیر باشخصیت دستو دلباز اروم نکنه نفر بدی هیز باشه خیانتکار باشه یا بزنه😪

خوب ایناکه گفتی ب چه دردتومیخوره؟تواین دنیاتنهاکسانی که دلسوزاندودل میسوزانندخودشان رونابودمیکنند

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زندگی کنار اینجور مردا روز به روز داغون تر و افسرده تر میکنه ادمو کلا از زندگی سیر میکنن از همه چی م ...

حالا شوهد من تمایل جنسی هم نداره منی ک همه از ظاهرم تعریف میکنن و خواستار درمیاد همش  حس کمبود میکنم حس زشتی حس ناکافی بودن

شما نامرد نیستی زندگی زناشویی درک متقابله شما بزرگواری کردی ۴سال کوتاه اومدی حالا اون باید درک کنه و ...

دقیقا داداشم از اینکه رو من برچسب بزنن میترسه خولهرمم میخاس جداشه  رف مخشو خورد الان حواهرم با بچه  پشیمونه مسگه کاش زود طلاق میگرفتم

دقیقا داداشم از اینکه رو من برچسب بزنن میترسه خولهرمم میخاس جداشه رف مخشو خورد الان حواهرم با بچه ...

هرکار کنی دودش تو چشم خودت میره 

فردا روز بچه داشته باشی خرجشو که داداشت نمیده 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
متاسفانه اصلا حرف هیشکیو قبول نمیکنه با هردری وارد میشم. دوستانه . مظلوم نمایی . حمایتگرانه اصلاااا ...

متاسفانه بله ترید اعتیاد اوره و قطعا قطعا هم سخته از همسرتون بخوایم که یک شبه ترید رو بذاره کنار!! نه نمیشه واقعا برای یک آدم که به ترید معتاد شده یک شبه رها کردن کار سخته. باید کم کم بذاره کنار یا نه نذاره کلا کنار ولی کمترش بکنه . مثلا به جای اینکه کل شبانه روز تو یه این کار بشه ، یک ساعاتی رو بره تو این کار ولی بقیه ساعات رو صرف خودشون بکنن به خودشون برسن بیرون برن چهار تا آدم و دوست ببیینن کم کم یک کاری رو شروع کنن

حالا شوهد من تمایل جنسی هم نداره منی ک همه از ظاهرم تعریف میکنن و خواستار درمیاد همش حس کمبود میکنم ...

ما که جدا از هم میخوابیدیم  میدونی انگار با یه مرد ۹۰ ساله داشتم زندگی میکردم خودش افسرده بود منم مریض کرد عوضی

چطوری حس دلسوزیمو ازبین ببرم

هیچ وقت نمیتونی دل نسوزانی

من که سالهاست نتونستم ترکش کنم ودل ورحم روازدلم بیرون بیارم خیلی سخته درکتون میکنم من

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

چندین بار گفتم .گف ترید باید کل تمرکزتو بزاری

شما به عنوان همسر از هر دری رفتی مثل اینکه به بن بست خوردی . بنظرم شما تو این چهار سال حسن نیت خودتو ثابت کردی و نشون دادی که واقعا همسر خوبی هستی و صد البته یک همراه خوب. اگه دیگه واقعا فکر می‌کنی کاری ازت برنمیاد و نمیتونی این وضع رو تحمل کنی پس اون کاری بکن که فکر می‌کنی به صلاحته

چطوری حس دلسوزیمو ازبین ببرم

الان میگم چطوری همینکه ب فکر نیازت نیست همینکه فقط ب پول فکر میکنه و ارز نه ب شما اهمیت میده نه ب خواسته های شما میگی ک سر ب زیره خوب مثالی ک از قدیم میگن مردی ک پول نداره چند متر زبون نداره برای همین سر ب زیره دعوا نمیکنه چون مثل شما دیگه گیرش نمیاد ک بشوره بپزه سرکار بره آقا راحت لم بده برای همین دعوا نمیکنه ب چی دلت رو خوش کردی اون حتی از نیازهای اولیه ک حق قانونی تو هست محرومت کرده بعد تو دل می سوزنی پاشو خواهر من خودتو جمع کن این مرد جز یک فکر داغون یک جسم مریض هیچی ب تو نمیده