2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 111 پست
شما به عنوان همسر از هر دری رفتی مثل اینکه به بن بست خوردی . بنظرم شما تو این چهار سال حسن نیت خودتو ...

پروسه طلاق با شرایط من چقدر طول میکشه بنظرت اصلا نمیدونم  واکنش همسرم چی میشه

کاش بداخلاق بود یا خیانت میکرد چنان از چشمم میفتاد .

معلومه ک توخیلی احساسی وعاطفی هستی وهمیشه خلوت باشوهرآینده درکمال آرامش وآرامی آرزوی جان ودلت بوده ولی افسوس که همه چی برایت برعکس رقم خوردوتوماندی یه مردافسرده وکینه ای ومغروروبی احساس😢

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبحالت ک دلسوزی نداری. من اصلا نمیتونم کینه نگه دارم متاسفانع

من دلسوزی ندارم!!! هرشب دارم از گریه میمیرم اما چیکار کنم هیچ اینده ای کنار این ادم ندارم خسته شدم همش سر این رفتاراش جنگ بود تو خونه همه سرزنشم کردم که انتخاب خودت بود . وقتی حاظر نیست رفتارشو اصلاح کنه من دیگه چیکار کنم تا کی تحمل کنم یه جا ادم خسته میشه میبره

معلومه ک توخیلی احساسی وعاطفی هستی وهمیشه خلوت باشوهرآینده درکمال آرامش وآرامی آرزوی جان ودلت بوده و ...

واقعا حیف زندگیمون بود همه غبطه میخوردن .حیف کرد ..بخدا اگه طلاق بگیرم دوسدارم بره سرکار سروسامون بگیره دوسندارم بلایی سرش بیاد

پروسه طلاق با شرایط من چقدر طول میکشه بنظرت اصلا نمیدونم واکنش همسرم چی میشه

ببین دادگاه که بری درخواست طلاق بدی باید ببینی کی نوبتتون میشه بعد دادگاه یک دلیل قانع کننده میخواد باید دلیلی که برای جداییت داری دادگاه رو قانع کنه معمولا هم دادگاه زوجین رو می‌فرستن پیش مشاوری که تو دادگاه هست چند جلسه باهم صحبت میکنن که زوجین از طلاقشون صرف نظر کنن. خب شوهر شما دسته بزن که نداره فحاشی نمیکنه اعتیاد نداره دست بزن نداره فقط مشکل همین ترید و اعتیادی هست که به این ترید داره 

من دلسوزی ندارم!!! هرشب دارم از گریه میمیرم اما چیکار کنم هیچ اینده ای کنار این ادم ندارم خسته شدم ه ...

تو خشم داری ازش. ‌ خشم زودی  فروکش میکنه  ولی دلسوزی متاسفانه عین شمع جاودانس 

چیکار کنم دلسوزیمو .داداشم همش میگه با شخصیته فحش نمیده تهش اینه قهر میکنه همش معطمو شستو شو میده

چهار ماه چهار ماه قهر رابطه جن سی ندارین پول نداره نه گردش نه تفریح راستش من بودم ترجیح میدادم از زندگیم بره بیرون 

مسئله جنسی مهم نیس اینکه ۴ ساله نزدیکم نشده؟

علت این موضوع رو از همسرتون میپرسن فکر میکنم و اگه پاسخ ایشون قانع کننده باشه که چرا تو این چهار سال هیچ رابطه ای صورت نگرفته بینتون ، دیگه جای صحبتی نمی‌مونه 

البته من باز هم مطمئن نیستم سر این موضوع 

شما اگه تصمیم به طلاق گرفتی برو دادگاه واقیعت رو بگو . برو بگو نه دست بزن داره نه فحش میده نه اعتیاد داره 

اینارو ندارع 

فقط به این ترید معتاد شده شب و روز و کل زندگی رو گذاشته پای ترید 

هیچ جا نمیره همش تو خونست

این رو هم بگو شما میری سرکار و ایشون به شما خرجی نمی‌ده و خرج خونه با شماست

حالا این دلایل یا دادگاه رو متقاعد می‌کنه 

یا شمارو ارجاع میدن به مشاور

میگم حتما

غصه نخور عزیزم. بخدا زندگی هیشکی گل و بلبل نیست همه به یه مشکلی گرفتار شدن پیر و جوون هم نداره ‌. شما ماشالا جوونی دلت پاکه ذات خوبی داری همسر خوبی هستی همه جوانب رو بسنج بعدا تصمیم بگیر. اگه تونستی با بزرگتر فامیل حالا از سمت خودتون یا همسرتون صحبت بکن مشورت گیر بعدا عمل بکن 

توکلت هم به خدا باشه 

فقط اونه که می‌تونه هممون رو از مشکلات زندگی نجات بده