2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 111 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخخخخخ اونم همین حرفارو میزنه... آره منم پونزده سال کنار اومدم خیلی آدم خوبیه ولی خیلی درونگراس با ک ...

۱۵ سااال  زیاده شما رابطه جنسیتون اوکیه ما ۴ سال از اخرین رابطمون میگدذره

حس تزس دارم در هردو صورت. اگه بمونم مطمعنم با اطمینان خاطر نمیتونم بچه بیارم شاید ۵ سال دیگه دوباره ...

شما اگز باهاش اتمام حجت کنی و تغییر نکنه چیزی به گردنت نیست

اینجوری فقط یه نفر نابود میشه 

شما مادرش نیستی و بیشتر از این مسئولیتی در قبالش نداری چون اون به خاطر فانتزی های ذهنیش روی شما پا گذاشته 

شما مادر بچه بیگناهی هستی که قراره  قربانی بی فکری های پدر جوگیرش بشه 

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
۱۵ سااال زیاده شما رابطه جنسیتون اوکیه ما ۴ سال از اخرین رابطمون میگدذره

خوب عزیزم فقط یه دونه ازخوبی های این مردروبگوکه دلت براش میسوزه؟

اخ دلسوزی منواسیرتنهایی کرد😢

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

شما اگز باهاش اتمام حجت کنی و تغییر نکنه چیزی به گردنت نیستاینجوری فقط یه نفر نابود میشه شما مادرش ن ...

واقعا حرف درستی زدی . کاش برادرم ک انقد همه قبول دارن فک میکنن حرفش حقه مث تو میگف نه اینکه جیگرمو کباب کنه هی بگه چقد نامردی اون تو باتلاقه یا بگه چقد بیرون مردا گشنن  و شوهر خوب نیس 

عزیزم شوهر شمام گناهی نداره ولی اشتباه شوهر شما اینه که چسبیده به این ترید و ارز دیجیتالو اینا . خب بله درسته ترید خوبه ارز دیجیتال خوبه ولی سختی های خودشم داره باید خیلی صبور باشی تا بتونی ازش به ی جا برسی. شوهر شما باید در کنار ترید میرفت یک جا سرکار ی پولی درمی‌آورد یعنی در کنار ترید یک کار دیگه هم داشت. شوهر خاله من هم ، رفته تو کار ارز و اینا ولی در کنار این سرکارش رو هم می‌ره . اگر که میتونید خیلی آروم با روی خوش باهاش صحبت کن بگو که من می‌خوام کمکت کنم نمیخوام تو این وضع بمونی حالت بد بشه.بعد ی چیز هم من به شما بگم و امیدوارم که ازم ناراحت نشی اینکه گفتید مادر شوهرتون کرایه خونه میده و شما میری سرکار بعد ها ممکنه همسرتون ب این نتیجه برسه که خب خرج خونمو که زنم میده کرایه خونه هم که مامانم میده من چرا پول درارم

اگه. اطرافیان گفتن شوهرت ک خوب بود چرا ولش کردی چی چون واقعا باشخصیته از بیرون کسی میبینه

وا به بقیه چه ربطی داره.

مهمترین دلیلش همین کار نکردنش. مردی که بخواب تو خونه به درد لای جرز میخوره

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
منم یبار چشممو عمل کردم یه هفته مادرم مراقبت کرد حتی با پستمم حالمو نپرسید

زندگی کنار اینجور مردا روز به روز داغون تر و افسرده تر میکنه ادمو کلا از زندگی سیر میکنن از همه چی متنفر شده بودم کنارش 

خوب عزیزم فقط یه دونه ازخوبی های این مردروبگوکه دلت براش میسوزه؟اخ دلسوزی منواسیرتنهایی کرد😢

سربه زیر باشخصیت  دستو دلباز  اروم 

نکنه نفر بدی هیز باشه خیانتکار باشه یا بزنه😪

عزیزم شوهر شمام گناهی نداره ولی اشتباه شوهر شما اینه که چسبیده به این ترید و ارز دیجیتالو اینا . خب ...

متاسفانه اصلا حرف هیشکیو قبول نمیکنه با هردری وارد میشم. دوستانه . مظلوم نمایی . حمایتگرانه اصلاااا دست نمیکشه معتاد شده