2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش افسرده شه بعد بیکار شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 111 پست

چی بگم اخه بورس و کارایی مث اون باید به سود کم قانع باشی و اگه بخای قانع نباشی ریسکه و بیعقلیه. این آدم بیعقله ینی چی دست نگه داشته و کار نمیکنه این چه وضعشه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا 2 تا دختر گلمو به خودت سپردم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بیخیالش شو خواهش چند سال دیگه چه سنت گذشت میبینی چه اشتباهی کردی که باهاش ادامه دادی

چیکار کنم دلسوزیمو .داداشم همش میگه با شخصیته  فحش نمیده تهش اینه قهر میکنه همش معطمو شستو شو میده

۹۵ درصد تو بورس و ارز دیجیتال ضرر میکنن 

یه مشت ویدئو انگیزشی چرت میبینن جوگیر میشن روز به روز بیشتر تو باتلاق فرو میرن 

باور کن عرضه درآوردن همون ۱۵ میلیونم نداره ....مرد با جنم خودشو با ابن چرندیات گول نمیزنه

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

عزیزم چقد مثل همیم..... منم تو فکر طلاقم ولی سه تا بچه دارم همش بفکر اونام.... شوهر منم بیکار شده یه کار براش پیدا شد با حقوق دوازده تومن میگه من نمیرم حقوقش کمه نمیتونم بهترین زندگیو برات بسازم در صورتی من با 12 راضیم ... تو دنیا فقط منو داره  میگه اگه طلاق بگیری من روانی میشم نمیدونم چکار کنم...