2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 112 پست
وای من ی بار رفتم مهمونی ببین بچه بود که از سر و کول من داشت بالا می‌رفت میرفتن میومدن جیغ میزدن می‌ ...

واقعا خیلییی تو مخه مخصوصا این که مادر هم هیچی نمیگه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
وقتی جاریم بابچم اونجوری حرف میزنه چیکارکنم بااعصبانیت برگشته میگه خودت میکنی چنگ میزنه

باخنده بگو عیب نداره بچن.لازم‌نیس یخاطر بچت اوقات خودتو تلخ کنی بی‌محلی کن.بچتم‌جلو‌کسی‌نزن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منظورم اینه اذیت زیاد میکنه ک رو مخ باشه؟ خرابی بار بیاره؟ اینطوری حق داره عصبس بشه ولی کتک زیادیه

نه یکم بهونه گیره کاری به کسی ندارع بچها خواهر شوهرم سیاست دارن خرابکاری میکنن میندازه گردن این اینم ساده میگه آره من بودم به چشم خودم دیدمشون بچه‌ای خواهر شوهرم بیشتر دوست دارن میگن نه بچه‌ای مردن چیزی بگیم میرن میگن 

نمیدونم یه لحظه حالم باشد بخدا الانم توخونه تبیه اش کردم گفتم حق نداری حتی بهشون سلام کنی

اره بگو دیگه بازی نکنی

گرچند اصلا نباید دخالت میکردی یا موقعی ک دخترشو لفظن اذیت میکرد پسرت بهش تذکر میدادی 

اشتباه از پسرخودت بوده گلم

حق با جاریت بوده عزیزمبچه همینه پسرت دخترشو حرصی کرده اونم زده چیز طبیعیه حالا اینا ب کنار چرا بچتو ...

حق باجاریم بوده؟ نمیتونسته بگه باهاش بازی نکن باید اونجوری حرف میزد اگه کسی بچه امواذیت کنه من اصلاهمچین حرفی نمیزنم که دله بچه ای که شایدسالی یه بارمیبینموبشکونم

امشب اعصاب منم خوردشد جایی دعوت بدیم بچم به دخترجاریم میگفت میام میخورمت بچه هم صورت پسرموچنگ زد به ...

چقد همچین آدمهایی باعث میشن یه مادر تحت تأثیر قرار بگیره بچرو بزنه چند روز پسرم اندازه موهای سرم کتک خورد 

نمیدونم یه لحظه حالم باشد بخدا الانم توخونه تبیه اش کردم گفتم حق نداری حتی بهشون سلام کنی

عزیرم کاش به خودت مسلط تر باشی.بچه ها آدم رو تا حد جنون میرسونن ولی تو جمع اصلا تنبیهش نکن اعتماد بنفسش کامل میاد پایین.پدرم من رو خیلی تو جمع تنبیه کرده و الان همش از جمع میترسم 😅 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چقد همچین آدمهایی باعث میشن یه مادر تحت تأثیر قرار بگیره بچرو بزنه چند روز پسرم اندازه موهای سرم کتک ...

چطوری زدش خواهرشوهرت؟ محکم؟😔

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
باز خوبه شوهرت طرف بچته. شوهر من طرف خواهرشه

میخام نباشه اگه بود که نمذاشت من اینجا بمونم بچه‌ای خواهر شوهرم اگه بشون حرفی بزن سریع قهر میکنن واکنش نشون میده جرات ندارن چیزی بهشون بگن

حتما بروخودشون فحش یادش میدنخودشونم بهشون بر میخورهچطوری به خودش اجازه داده بچه رو بزنهتا همسرت پشتت ...

ولی دلم خنک شد بهش گفت پدر صگ خودتی خواهر شوهرم آتیش گرفت که اره بابا منو تو قبر فوش میدی منم اول پسرمو دعوا کردم گفتم فوش‌نده بعدم گفتم مقصر خودتونید 

ب نظر من نروحالا ک حساب کار دستشون اومدهشوهرتو ک نمیتونی از خونوادش جدا کنینهایتش باز مجبوری در آخر ...

دقیقا منم با شما هم نظرم حالا ک دارن التماس میکنن بمون اینجوری هم ناراحتیتو نشون دادی هم اونا ب اشتباهشون پی بردن و احترام شما حفظ میشه و منبعد بیشتر مراقب رفتارشونن.ولی اگ بری درنهایت ک باز برمیگردی ولی بدون منت 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
وقتی جاریم بابچم اونجوری حرف میزنه چیکارکنم بااعصبانیت برگشته میگه خودت میکنی چنگ میزنه

خب بنظرت دلیل خوبیه که به بچه سیلی بزنی؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید