2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 112 پست
برو پشت سرتم نگاه نکن . منم سر بچم با هیچکس تعارف ندارم . غلط کرده به بچت دست زده حتی

آخ چی بگم هشت ساله عروسشونم یبار نشد شوهر احمقم بگه امسال خونه خودمون بتمرگیم عاشق ننشه

چی بگم خیلی وقتانادیده میگیرم ولی پسرمم ازشون دست نمیکشه بااینکه خانواده پدری خوبی نداره وهمش ازش ای ...

بچه است دیگه، بچه ها یه دنیای سفید و قشنگ دارن، خیلی ریزبین نیستن و جز خوبیا چیزی و نمیبینن... حق بده درک نکنه🌺

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امشب اعصاب منم خوردشد جایی دعوت بدیم بچم به دخترجاریم میگفت میام میخورمت بچه هم صورت پسرموچنگ زد به ...

خب اشتباه کردی چرا پسرتو زدی مگه چه کار کرده بود

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
امشب اعصاب منم خوردشد جایی دعوت بدیم بچم به دخترجاریم میگفت میام میخورمت بچه هم صورت پسرموچنگ زد به ...

خیلی کارت زشته که از لج دیگران بچه ی خودتو میزنی 

اینقد از این رفتار بدم میاد 

وقتی بچت تو سری خور شد دیگه اینجوری نمیکنی

الان افتادن التماس که نه نرو مادر شوهرم اره بری خونه مامانت ابرومون می‌ره میگن بچه رو زده منم گفتم ن ...

محلشون نزار برو حتما 

بزار بفهمن چقدر رفتارشون بد بوده 

باید اون خواهر شوهر بی شعور رو ادب کنن

کتک زدن بچه کار درستی نیست ، ولی اگه واقعا بچه تون اذیت می‌کنه باید کنترلش کنید .

ما هم یه بچه فامیل داریم از دیوار راست می‌ره بالا ، ولی صبوری میکنیم دیگه چیزی نمی‌گیم اما از یه جایی به بعد دیگه واقعا خسته میشیم ، خودم تذکر میدم بهشون .

🌝💙

شوهر بیصاحابم نمیزارع مث آدامس چسبیده به اینجا

افرین اسی بهترین رفتار رو کردی و بهترین حرفارو زدی 

اینقد خوشم میاد از خانومای با جنم و مقتدر و با سیاست😍👏🏻👏🏻👏🏻

محلشون نزار برو حتما بزار بفهمن چقدر رفتارشون بد بوده باید اون خواهر شوهر بی شعور رو ادب کنن

اون انقد بی حیاس انقد بی نزاکته سه بار شوهر کرده باز اومده ور دل من دارم فقط یه پولی جمع میکنم طلاق بگیرم راحت بشم از همشون 

بیچاره پسرت ،  به جای اینکه شمای مادر توی جمع حمایتش کنی که بقیه جرات نکنن با پسرت بدرفتار کنن ،سیلی هم بهش  زدی بخاطر کار نکرده و اعتماد به نفسش رو نابود کردی

آخ چی بگم هشت ساله عروسشونم یبار نشد شوهر احمقم بگه امسال خونه خودمون بتمرگیم عاشق ننشه

بیخیال عزیزم خب عیده دلش نمیخواد تنها تو خونه بمونید 

توام که جوابشونو دادی دیگه حواسشونو جمع میکنن

کتک زدن بچه کار درستی نیست ، ولی اگه واقعا بچه تون اذیت می‌کنه باید کنترلش کنید .ما هم یه بچه فامیل ...

بچم در کل شیطونه ولی اینا که سر به سرش می‌زارم بدتر می‌کنه بخدا در بودن من جرات بی احترامی ندارع با اینهمه کار جرات ندارن به همون عمش هم بی احترامی کنه چون اگر به بچم بگم اره به همت حرف بد بزن فردا همون حرفاروهم بار من می‌کنه ولی وقتی خودشون اصرار اومدن کردن الآنم مادر شوهرم گریه می‌کنه که اره بچهمو نمیزارین پیشم بمونه