2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2640 بازدید | 112 پست

چطور دلش میاد بچه داداشش بزنه؟

عمه ها که عاشق بچه داداششونن...

منم پسرم خیلی شیطونه و به شدت با کسی کا به بچم توهین میکنه برخورد میکنم...

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب اعصاب منم خوردشد جایی دعوت بدیم بچم به دخترجاریم میگفت میام میخورمت بچه هم صورت پسرموچنگ زد به ...

حالا چرا پسر خودتو زدی؟تحقیرش کردی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بچم شیطونه می‌دونم انقد ازش. متنفر شدم بچه کار خوبم می‌کنه میزننش دعواش میکنن الهی شوهرم نابود بشه ک ...

اره درسته ولی الان که خداروشکر پشتت دراومدن پاشو برو صبح نمون بزار بچه آت خودت احترام قائل بشن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالا اون که اشتباه کرده ولی خدایی بچه شیطون ذو باید کنترل کرد بچه شما واسه شما عزیزه ما دوست نداریم ...

عزیزم من نمی‌گم تحمل کنن من به اجبار خودشون اومدم اینجا خاستم خونم بمونم شوهرم نذاشت الآنم از خدامه برم همش بخاطر ابروش میگه نه خونه مامانم بمونیم کاش میرفتم خونه خودم 😔

هیچی دیگه گفت خودت میکنی چنگ میزنه بااعصبانیت

حق با جاریت بوده عزیزم

بچه همینه 

پسرت دخترشو حرصی کرده اونم زده چیز طبیعیه 

حالا اینا ب کنار چرا بچتو زدی کوچیکش کردی جلو اونا

دل جاریتم خنک کردی

وای وای بی سیاست

ب جای اینکه یه تشر بزنی اونو نزاری بچت باهاش بازی کنه باید بری اونو بزنی

ب نظر من نرو

حالا ک حساب کار دستشون اومده

شوهرتو ک نمیتونی از خونوادش جدا کنی

نهایتش باز مجبوری در آخر رفت و آمد رو داشته باشی اون وقت دیگه خیلی ببخشید آدم حسابت نمیکنن هطور میخوان رفتار میکنن بعدم میگن میره باز خودش برمیگرده 

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

من خودم از بچه متنفرم و اعصاب بچه ندارم مخصوصا اگه بی ادب باشه ولی تا حالا به خودم اجازه ندادم حتی ب ...

وای من ی بار رفتم مهمونی ببین بچه بود که از سر و کول من داشت بالا می‌رفت میرفتن میومدن جیغ میزدن می‌پریدند سر من ، من بلند نشدم کتک بزنم خیلییییی خودمو کنترل کردم حتی تذکر ام ندادم 😂😂 لبخند میزدم فقط 

بعد مادر پدرشون ام عین خیالشون نبود 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچم شیطونه می‌دونم انقد ازش. متنفر شدم بچه کار خوبم می‌کنه میزننش دعواش میکنن الهی شوهرم نابود بشه ک ...

,,تو لاعقل خونه داری بری من با مادر شوهرم زندگی میکنم و هر روزم همین آش و همین کاسه است دلم خونه دعا کنید خدا بهم خونه زندگی بده ❤️ 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
وقتی جاریم بابچم اونجوری حرف میزنه چیکارکنم بااعصبانیت برگشته میگه خودت میکنی چنگ میزنه

به بچه یاد بده به جای شکایت کردن همون موقع که کتک میخوره ، کتک هم بزنه...

والا من بچه هام رو مطلوم بار اوردم و پشیمون

اینقدر که به دخترم که پیش دبستانی هست دیگه میگم زدنت تو‌هم برنشون از کسی کتک نخور🤦🏼‍♀️ 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
نمیدونم یه لحظه حالم باشد بخدا الانم توخونه تبیه اش کردم گفتم حق نداری حتی بهشون سلام کنی

بچه رو تو جمع کتک نزن تحقیرش نکن اون بچه گناه داشت دیگه از اومدن تو جمع معذب میشه بچه رو آروم بغل میکردی و تو گوشش تذکر میدادی میفرستادی پیش باباش 

جاریت میزاشتی زر بزنه تا صبح

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

عزیزم من نمی‌گم تحمل کنن من به اجبار خودشون اومدم اینجا خاستم خونم بمونم شوهرم نذاشت الآنم از خدامه ...

ای جانم چقدر ناراحت شدی💔🥺 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚