وای من ی بار رفتم مهمونی ببین بچه بود که از سر و کول من داشت بالا میرفت میرفتن میومدن جیغ میزدن می ...
واقعا خیلییی تو مخه مخصوصا این که مادر هم هیچی نمیگه
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حق با جاریت بوده عزیزمبچه همینه پسرت دخترشو حرصی کرده اونم زده چیز طبیعیه حالا اینا ب کنار چرا بچتو ...
حق باجاریم بوده؟ نمیتونسته بگه باهاش بازی نکن باید اونجوری حرف میزد اگه کسی بچه امواذیت کنه من اصلاهمچین حرفی نمیزنم که دله بچه ای که شایدسالی یه بارمیبینموبشکونم
نمیدونم یه لحظه حالم باشد بخدا الانم توخونه تبیه اش کردم گفتم حق نداری حتی بهشون سلام کنی
عزیرم کاش به خودت مسلط تر باشی.بچه ها آدم رو تا حد جنون میرسونن ولی تو جمع اصلا تنبیهش نکن اعتماد بنفسش کامل میاد پایین.پدرم من رو خیلی تو جمع تنبیه کرده و الان همش از جمع میترسم 😅
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ب نظر من نروحالا ک حساب کار دستشون اومدهشوهرتو ک نمیتونی از خونوادش جدا کنینهایتش باز مجبوری در آخر ...
دقیقا منم با شما هم نظرم حالا ک دارن التماس میکنن بمون اینجوری هم ناراحتیتو نشون دادی هم اونا ب اشتباهشون پی بردن و احترام شما حفظ میشه و منبعد بیشتر مراقب رفتارشونن.ولی اگ بری درنهایت ک باز برمیگردی ولی بدون منت
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫