2777
2789
عنوان

از سمی ترین مهمونی سال برگشتم

1425 بازدید | 53 پست

خونه پدرم بودیم و تاپیک قبل از سمی بودن خانواده ام گفتم و این اواخر با شوهرم بحث داشتم و متاسفانه با اشتباهم به خانواده ام گفتم که بحثم شده 

قبل اومدن شوهرم که بابام یه دعوای اساسی راه انداخت که قباله ازدواج و باید بیاری خونه من بزاری ، حالا قباله دست خودمه تو خونه خودمه 

همین شروع پانیک من بود 

بعدش شوهرم اومد بابام قیافه گرفت 

شوهرمم ساکت یجا نشست 

دو سه تا شوخی کرد که بابام جواب شو نداد

دیگه شوهرمم رفت تو خودش 

چند ساعت فقط داشتم خودم و می‌خوردم 

خیلی خسته ام ، حس میکنم از جنگ برگشتم ، هم خستگی پانیک هم فکر و ذهن خسته ...

تازه از خواهرم پرسیدم میگه بابا توهم توطئه اش گل کرده داره سناریو های عجیب می چینه ....

امشب می‌خوام تو یه اتاق تنها بخوابم حوصله هیچ کس و‌ ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت غر نزد که بابات بهم رو نداد و فلان؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
نه چیزی نگفت ولی تو خودشه منم تو خودمم دلم نمی‌خواد شب پیشش بخوابم دلم گرفته تنهایی می‌خوام

ان شاءالله به آرامش برسی عزیزم🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
ب بابات بگو طلاق بگیرم بیا اینجا ؟ انگار بابات هم کم اخلاق نداره

بابام بزرگترین ترسش اینه طلاق بگیرم 

مثلا اینجوری داره گربه رو دم حجله می کشه 

از طلاق جلوگیری می کنه

همه خانواده دخترها میترسن منم پسرم عقده مادردختره از ترس همش دخترشو می‌فرسته خونه ما منم دلیلش رو می‌دونم ولی به روی خودم نمیارم

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
آرامش دیگه یادم رفته چه شکلی بود

🥺

بیشتر ببینید