2777
2789

چون اگه میرفتم باید پس میدادم و دستم خالی بود.. هر مهمونی ۴تومن میشد. الان مادرم میگه چرا نرفتی سر بزنی. بزرگترا انتظار دارن... یعنی واقعا متوجه نمیشه بخاطر بی پولی. چی بگم بهش که بفهمه درک کنه... نشسته میگه شما بیشعورید که نرفتید جایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد به همین مادرم گفتم بیا تهران دوتایی بریم  شمال خونه فامیلتون سفر نیمد.یعنی خودش پیشنهاد داده بود میام میریم بعد گفت چون بیشعوری و خونم نیمدی نمیام بریم   خونش خیلی دورتر از شماله از خونه من... با ۲تا بچه با اتوبوس چطوری میرفتم اونجا... شمال به ما خیلی نزدیکه راحت میشه رفت

منم امسال از بیپولی پارچه ارزون خریدم و خودم مانتو و لباس خونگی خریدم،عیدی خیلی کمی هم دادیم ب بچه ها

مادر منم درومد بهم گف تا کی میخوای اینطوری گدا بازی دربیاری؟!

گفتم تو خودت این چن ساله زندگیت روبراه شده یادت نیست نون شب نداشتیم بخوریم 

دیگه ساکت شد ولی همیشه زخم زبونش هست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
مادرای دیگه عیدی میبرن به دختر میرسن بعد اینا اینجور

مامانته دیگ بگو خرج شام و ناهار رو بده تا مهمونی بگیرم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
بی احترامی میدونن اگر شام ناهار نری انگار فحش دادی

عه حالا فامیلای ما اول یه ساعتی میرن عید دیدنی بعد اگه طرف دوست داشت خودش مهمونی شام و ناهار میگیره تازه این برای بزرگترا هستش  وایه بچه ها اصلا انتظار ندارن 

شرحی ز حال و حالی زِ شَرح نیست .        ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨