2777
2789
عنوان

از سمی ترین مهمونی سال برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 53 پست

قباله ازدواج شما چرا باید خونه بابات باشه؟؟؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلم برای شوهرت سوخت کسی آدم حسابش نکرده خیلی حس بدیه هر کس دیگه ای جاش باشه دیگه پاشو خونه طرف نمیزاره

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

یادمه پدر و مادرم بچه که بودم دعواشون شده بود همین دخالت های بیجای مادربزرگم باعث شد یه مدت طولانی پدرم با خانواده مادریم قهر باشن و حتی دعواهای پدر و مادرم بیشتر بشه

میترسیدن یه وقت من و مادرم بریم خونه شون سربارشون بشیم😑

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
همه خانواده دخترها میترسن منم پسرم عقده مادردختره از ترس همش دخترشو می‌فرسته خونه ما منم دلیلش رو می ...

دختره؟مگه دوسش ندارین اینطوری خطابش میکنید اگه جای دخترتون نباشه ولی همسر پسرتون که هست

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید
دختره؟مگه دوسش ندارین اینطوری خطابش میکنید اگه جای دخترتون نباشه ولی همسر پسرتون که هست

شما همیشه این قدر جزیی نگر هستین این یک اصطلاحه دلیل دوست نداشتن نیست

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
شما همیشه این قدر جزیی نگر هستین این یک اصطلاحه دلیل دوست نداشتن نیست

😄

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید
گفتید مادر عروستون اونو میفرسته خونه شما دلیلش چیه؟

آخه مارسم داریم هفته ای یک شب باهم باشن ولی مادرش میفرستش خونه ما تقریبا هرشب یک شب شب می‌ره خونشون شب بعد برمیگرده  چون می‌ترسه البته سن عروسم کمه  خیلی لزپدرومادرها این مدلی فکر میکنن گاهی فکر میکنن نکنه خانواده پسر پشیمون بشن

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
پدر من دوست داره ور دلش باشم همش ولی متاهل باشم شوهرم و قبول ندارن ولی طلاق هم نمیخوانهمش بد شوهرم و ...

چرا باید ببری قباله ازدواجت رو پیش خانواده ای که ذره ای به آرامشت فکر نمی‌کنند!!!!!

وای اعصابم خورد شد !!! 

چقدر حرف گوش کنی !!! بابا ولشون کن 

این همه در حقت ظلم کردن 

بچسب به زندگی و شوهرت

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

عزیزم من تاپیک قبلیتو خوندم تو بیشتر از همه از مامانت آسیب دیدی بزرگترین آسیبی که بهت زده این بوده که نشسته با بچش دردودل خواهرشوهر مادرشوهری کرده و تو هی براش دل سوزوندی. حتی داری تعریف میکنی معلومه هی خودشو قربانی نشون داده و البته نمیدونسته چه بلایی سر روح و روان تو میاره. پدرتم ایراداتی داره مشخصه ولی بیشتر مشکل از مامانته 

در مورد شوهرت اگر خوبه تحت تاثیر حرفای خونواده ات قرار نگیر . چون این چیزی که من فهمیدم با هر کسی ازدواج می کردی خانواده ات ایراد می گرفتن.

اگر با شوهرت مشکل داری فکر کن دور از جون پدر و مادر نداری و مشکلتو حل کن و تصمیمتو بگیر. 

چون اونا مطمئن باش فقط ضربه میزنن .

با یه مشاور صحبت کن ولی از پدر و مادرت کمک نگیر .

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند