2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 35 پست
نه بابامم همینو میگه باز زنگ زده بابام که تو خیابونه جمعش کنین تو خیابونم بهش زنگ زدم بیا دنبالم نه ...

اصلا تصور اینکه ی دختر اینقدر شیش بزنه مغزم درد میاره😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵😵😵😵

بابات باید هیکلشو قهوه ای میکرد ک همچین حرفی زده

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه لحاظ داری این حرفو میزنی واقعن

از این لحاظ ک اصلا غرور و اعتماد به نفس نداری عین اویزونا طرف ولت کرده دوباره زنگ زدی بیا دنبالم ...

یا خیلی سنت کمه یا واقعا لازمه دوره های تربیت اجتماعی بگذرونی ...

بعدم همین الانم هی برای من نوشتی جواب بده جواب بده

خب تو مجال بده طرف میاد جوابتم میده 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از این لحاظ ک اصلا غرور و اعتماد به نفس نداری عین اویزونا طرف ولت کرده دوباره زنگ زدی بیا دنبالم ... ...

وقتی خونه پدر جا نداری و سرکوفتت میزنن همین میشه  چرا من خیلی غرور دارم ولی مجبورم بزارم کنار  

وقتی خونه پدر جا نداری و سرکوفتت میزنن همین میشه چرا من خیلی غرور دارم ولی مجبورم بزارم کنار

میدونی واقعن مخ میخاد من بابام تنها باشه چیزی نمیگه همین داداش دارم اونا حرف میزنن بابامم یه چیزی میگه  واسه همون 

خب مگر شما در جواب اون پسر چی میگفتین که شوهرتون ناراحت شده؟

شماره منو کسی داده بود حالا کی نمی‌دونم و نفهمیدم کی و اینکه میخاست به حساب با من دوست شه چرند می‌گفت مزاحمت ایجاد میکرد منم جوابشو میدادم نکردم قط کنم و بعدش تماساشو پاک کردم  و مکالمم تویه ظبطام ذخیره بوده و می‌ره نگاه می‌کنه