2777
2789
فقط تو نیستی اکثرا تو ایران دوست دارن دکتر بشن همه قرار نیست دکتر بشن که همه ی شغل ها ارزشمندن

خب بقیه شاید ازدواج کنن شاید خانواده خوب دارن و هزارتا چیز بهتر

ولی من که ازدواج میتونم کنم نه شرایط خانوادگیم خوب بود و...

من همشهریام قبول شدن گلم... ما منطقه ۳ هستیم و استان محروم... با منطقه ۲ و ۱ و استان های دیگه یخورده ...

ولی من منطقه سه منطقه واتفاقا منطقه محروم بودم همین حدود رتبم شدپرستاری آزاد اونم یجای خیلی دورو آوردم 

اصلا نمیشه شاید باورت نشه با پنج هزار داشتیم پزشکی تعهدی هم نیورد

امسالا خیلی دارن سخت گیری میکنن 

توبخون بیشتر واسه نهایی فقط کنکورو درحد بیست ده بزن البته پزشکی نمیشه ولی خوب رشته های پیراپزشکی هم خوبن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استرسم بخاطر کنکوره وگرنه اونجوری که استرس ندارمچون همیشه کنکور برام یه غول بزرگ بود هیچ وقت نتون ...

اشتباه میکنی 

دوتا اشتباه

یک فکر میکنی فقط اون ۳تا رشته ارزش دارن

دو ارزش رشته های دیگه رو پایین میدونی

الان خیلیا با رشته های علوم پایه مهاجرت کردن 

شما درگیر ایده آل گرایی هستی 

دید صفر و صد داری

زندگی اینطور نیست 

شما ۶۰باشی خیلی بهتره تا صفر باشی

اول هدفت رو مشحص کن بعد براش تلاش کن

کنکور و بقیه ی مسائل همه اش که نتیجه ی تلاش تو نیست

بعضی چیزا دست تو نیست در حد توانت تلاش کن بقیه رو بسپر به خدا، یه داروی سبک مصرف کن در این دوره تا بتونی تمرکز کنی

۵ سال کنکور خوندی و کنکور دادی صددرصد تجربه ی خوبی داری

اشتباهاتت رو سعی کن تکرار نکنی، نکات ضعفتو شناسایی کن روی همون کار کن. الان هم مدت کمی داری تا کنکور به چیزای دیگه فکر نکن همه ی تلاشت فقط کنکور باشه. بعد از کنکور اگه دیدی خواست تو نشد یه پله بیا پایین و انتخاب رشته کن، اگه پزشکی میخوای رتبه ات کم بود به پیرا پزشکی راضی شو، حتی به دانشگاه آزاد فکر کن امسال حتما برو دانشگاه مسائل مالی رو میتونی کار پیدا کنی یا وام دانشجویی بگیری. به نظرم اگه قبول نشدی به فکر یه هنر باش تنها درس خوندن موفقیت حساب نمیشه میتونی از راههای دیگه به موفقیت برسی.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

ولی من منطقه سه منطقه واتفاقا منطقه محروم بودم همین حدود رتبم شدپرستاری آزاد اونم یجای خیلی دورو آور ...

دیگه به شانس آدمم بستگی داره

درسته من خودمم دیدم با رتبه ها خوب قبول نشدن 

👌👌مرسیی❤️باش

منم به مشکل خوردم تو تاپیک آخرم لطفا کمکم کنین

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

خب بقیه شاید ازدواج کنن شاید خانواده خوب دارن و هزارتا چیز بهترولی من که ازدواج میتونم کنم نه شرایط ...

چه ربطی داره؟ اتفاقا اگه اونا رو نداری باید بیشتر حواست باشه که تو صفر درجا نزنی حداقل ۴۰ بشی ۵۰بشی ۶۰بشی 

اشتباه میکنی دوتا اشتباهیک فکر میکنی فقط اون ۳تا رشته ارزش دارندو ارزش رشته های دیگه رو پایین میدونی ...

من اصلا همون رشته های پیرا پزشکی ام نیاوردم وگرنه میرفتم مامایی آزاد 🥲که بتونم باز کنکور بدم محروم نشم

من نمیگم حتمااا پزشکی میخوام کههه 🥲

چه ربطی داره؟ اتفاقا اگه اونا رو نداری باید بیشتر حواست باشه که تو صفر درجا نزنی حداقل ۴۰ بشی ۵۰بشی ...

خب دیگه همین باعث میشه خودمو ببازم بگم هیچ چیزی قسمت تو نیست 🥲🥲😭کلا نا امید میشم از زندگی کنکور که بماند

چرا انقد با ادامه تحصیل تو خارج از کشور بیگانه اید

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید
😍😍😍🥲🥲🥲انشاالله حتماااا تموم تلاشمو میکنم که این خبرو حداقل به تو بدم

💞😍

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
من اصلا همون رشته های پیرا پزشکی ام نیاوردم وگرنه میرفتم مامایی آزاد 🥲که بتونم باز کنکور بدم محروم ...

بخون انشالله بیاری 

اما یجایی به اینم فکر کن که چکار کنم که رو صفر نمونم 

موفق باشی

اول هدفت رو مشحص کن بعد براش تلاش کنکنکور و بقیه ی مسائل همه اش که نتیجه ی تلاش تو نیستبعضی چیزا دست ...

🥲🥲🥲👌👌مرسی

من خودمم گفتم اگه مامایی آزاد بیارم میرم ولی میگم من اصلا نتونستم درست درس بخونم هیچی قبول نشدم