2777
2789
عنوان

بعد سه ماه بالاخره پریود شدم با ولی

206 بازدید | 10 پست

خییییلی خونریزی کمه  طبیعیه بنظرتون

من تنبلی تخمدان دارم دکتر آمپول و قرص داد که اونا رو استفاده کردم پریود بشم 

ولی عجیبه ک اینقدر خونریزی کمه 

اگه روز های اولیه طبیعیه

توف به تنبلی که من دارم بدون قرص نمیشم من

من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون با دارو پریود شدی ی جورایی پریودی مصنوعی طبیعی حجم ش کم  باشه

تنبلی اگ بدونی چقد عوارض برا ی زن داره به فکر میفتادی درمان اساسی کنی

ورزش معجزه میکنه. از روز سوم سیکل شروع کن ورزش کردن ک بدنت تخمک گذاری کنی. چون تا تخمکی ازاد نشه پریودی هم اتفاق نمیفته

تمام جیزایی ک قند مصنوعی داره حذف کن 

سبزی و میوه تا میتونی استفاده کن

برنج و سیب زمینی و فست فود و سرخ کردنی خیییلی کم کن

وزنت کم کن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چون با دارو پریود شدی ی جورایی پریودی مصنوعی طبیعی حجم ش کم باشهتنبلی اگ بدونی چقد عوارض برا ی زن د ...

من می‌دونم عوارض داره و الان تحت درمان

دکترم گفت پریود شدی روز اول بیا مطب

بنظرتون میخواد معاینه کنه؟

من می‌دونم عوارض داره و الان تحت درماندکترم گفت پریود شدی روز اول بیا مطببنظرتون میخواد معاینه کنه؟

اره میخواد سنو کنه احتمالا هم واژینال چون باید ببینه بدنت اصلا تخمک گذاری داره یا نه طبق اون بهت دارو بده

من خودم قبلا 2 ماه یبار پریود میشدم تنبلی شدید داشتم

وزنم کم کردم رژیم گرفتم مواد قندی و حذف کردم سفت و سخت ورزش کردم تا درست سد الان 7 سال سیکلم زیر 30 روز شده

من همه راهای دکتری رفتم با دارو فولیکول داشتم ولی پوچ میشدن 4 سال ناباروری داشتم  

هرچی با قرص تخمک داشتم ولی باردار نمیشدم تا خودم اراده کردم و طبیعی باردار شدم

اره میخواد سنو کنه احتمالا هم واژینال چون باید ببینه بدنت اصلا تخمک گذاری داره یا نه طبق اون بهت دار ...

ای وای مگه تو پریودی هم سونوی واژینال میکنن

من دوس ندارم معاینه کنه😭

اتفاقا منم برای اقدام ب بارداری رفتم 

الآنم قرص متفورمین میخورم 

ای وای مگه تو پریودی هم سونوی واژینال میکننمن دوس ندارم معاینه کنه😭اتفاقا منم برای اقدام ب بارداری ...

اره بعضی ها انجام میدن  حالا شاید دکتر شما انجام نداد  همینجوری دارو بده ببینه بدنت ب دارو چقد جواب میده

فقط حتما ورزش کن حتی اگ شده ی پیاده رویی سریع  یا دویدن تو خونه. هر روز نیم ساعت انجام بده