2777
2789

بچها بقران دیگه ذله شدم از دست بچهاش شما بگید من چیکار کنم اصن هم روم نمیشه ب مادرشون چیزی بگم آخه خودشون باید متوجه رفتار اشتباه بچشون بشن و بهشون تذکر بدن ..مثلا کارایی ک میکنن اینان 

جاکفشی خونم ازاوناس ک کلید داره منم چون بچه کوچیک دارم درشو قفل میکنم ک بچم درشو باز نکنه حالا اینا نمیدونم چطور کلیدو پیدا کردن تمام کفشارو ریختن بیرون 

یا اینکه ما گرم صحبت بودیم از آشپزخونه صدا اومد رفتم دیدم شیر و ابمیوهای یخچالو درآوردن ک مثلا ببینن چقد تاریخ داره !!!!!!البته ب گفته خودشون 

یا دم ی دقیقه در یخچالمون باز میکنن ک آب میخواییم .یا همش میرن تو انبار سرک میکشن ..یا مثلا وسایلای بازی بچهامو ی جایی تو اتاق برداشته بودم چون بچهام خیلی سرشون دعوا میکنن گفتم بزرگتر شن اصن نمیدونم چطوری سر از اونجا دراوردن و همرو پخش زمین کردن یا موقع سرو شام پسرش انقد از سر سفره پامیشه میره تو آشپزخونه و میاد ک اصن نمیدونم چیکار میکنه

وخیلی کارای دیگه ک بگم طولانی میشه بخدا..

بخدا انقد از کاراشون عصبیم ک حد نداره حالا دیروزم زنگ زدن ک ۵شنبه می‌آییم. 

لطفا خانوما خواهش میکنم شمارو ب خدا خونه پدرتونم ک باشه خونه خواهر یا بردارتونم ک باشه ب بچهاتون بفهمانید ک اینجور رفتارا درست نیست واقعا دیگه چ برسه خونه یکی اونطرفتر. من واقعا همچین خانوادهایی رو درک نمیکنم بقران .اصن موندم چی ب بچها یاد میدن .فقط توروخدا نگید خب بچن و فلان .خب اگ بچن یادش بدن درست رفتار کنه ..کلافه شدم بخدا..حالا من میرم بخدا از سرجام تکون نمی‌خورم بچهامم جلوی چشم خودم بازی میکنن ..دخترش ۱۰سالشه. پسرش۸سال

شما میگید چیکار کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم خونه نیستم

چه معنی میده هرهفته

آدم آرامش میخواد اخه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀