بچها بقران دیگه ذله شدم از دست بچهاش شما بگید من چیکار کنم اصن هم روم نمیشه ب مادرشون چیزی بگم آخه خودشون باید متوجه رفتار اشتباه بچشون بشن و بهشون تذکر بدن ..مثلا کارایی ک میکنن اینان
جاکفشی خونم ازاوناس ک کلید داره منم چون بچه کوچیک دارم درشو قفل میکنم ک بچم درشو باز نکنه حالا اینا نمیدونم چطور کلیدو پیدا کردن تمام کفشارو ریختن بیرون
یا اینکه ما گرم صحبت بودیم از آشپزخونه صدا اومد رفتم دیدم شیر و ابمیوهای یخچالو درآوردن ک مثلا ببینن چقد تاریخ داره !!!!!!البته ب گفته خودشون
یا دم ی دقیقه در یخچالمون باز میکنن ک آب میخواییم .یا همش میرن تو انبار سرک میکشن ..یا مثلا وسایلای بازی بچهامو ی جایی تو اتاق برداشته بودم چون بچهام خیلی سرشون دعوا میکنن گفتم بزرگتر شن اصن نمیدونم چطوری سر از اونجا دراوردن و همرو پخش زمین کردن یا موقع سرو شام پسرش انقد از سر سفره پامیشه میره تو آشپزخونه و میاد ک اصن نمیدونم چیکار میکنه
وخیلی کارای دیگه ک بگم طولانی میشه بخدا..
بخدا انقد از کاراشون عصبیم ک حد نداره حالا دیروزم زنگ زدن ک ۵شنبه میآییم.
لطفا خانوما خواهش میکنم شمارو ب خدا خونه پدرتونم ک باشه خونه خواهر یا بردارتونم ک باشه ب بچهاتون بفهمانید ک اینجور رفتارا درست نیست واقعا دیگه چ برسه خونه یکی اونطرفتر. من واقعا همچین خانوادهایی رو درک نمیکنم بقران .اصن موندم چی ب بچها یاد میدن .فقط توروخدا نگید خب بچن و فلان .خب اگ بچن یادش بدن درست رفتار کنه ..کلافه شدم بخدا..حالا من میرم بخدا از سرجام تکون نمیخورم بچهامم جلوی چشم خودم بازی میکنن ..دخترش ۱۰سالشه. پسرش۸سال
شما میگید چیکار کنم