2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مردن ولی نمیدادن زنده بودن تازه مادرشوهرم عیدی می‌گرفت از ماب بچه هام هم ده هزار تومن میدادن

راحت شدی پس 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

خوبه شما غصه عیدی دارید،ما ده روز تعطیلات اومدیم،خونه داریم نزدیک خونه پدر شوهرم هنوز بهمون یه شام یا ناهار ندادن ،مثلا مهمانیم شهرسون

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید
مردن ولی نمیدادن زنده بودن تازه مادرشوهرم عیدی می‌گرفت از ماب بچه هام هم ده هزار تومن میدادن

ما که تا حالا عیدی ندیدم از خاندان شوهر

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید
میدن دوتایی باهم مادرشوهرم طفلک سواد نداره همینجوری ی کپه پول میذاره رو هم میده ی بار کم‌میشه ی بار ...

خدا حفظش کنه براتون

بیشتر ببینید
کلا شعور اجتماعی ندارن.نمیدن.عیدی بچهامم شوهرم بهشون داد ک بدن دست بچها.بااینکه پولشون از پارو بالا ...

حق داری ناراحت بشی . کاش شوهرت اینکارا نمیکرد !

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

پدر شوهر و مادرشوهر من تا وقتی خواهر شوهرم نباشه عااااللییییی أن، خواهر شوهر م که میاد از این رو به اون رو میشن

اگر زودتر از خواهر شوهرم برم خونه شون عیدی میدن، اگر دیرتر برم انگار صد و هشتاد درجه فرق کردن

البته عیدی هم ندن ناراحت نمیشم، چون کلا خسیسن