2777
2789
والا من امسال میگفتم کاش ۱۰ تومنی ندن ک ناراحت بشم 😂😂😂 یموقع هایی ندادن بهتر از کم دادنه !

البته که عیدی به رسمش خوبه نه پول ولی احتمالا جمعیتتون زیاده ما طرف پدری 30 نفر ادمیم بخواد به مامان باباهامون مثل نوه ها عیدی بدن هیچی نمیمونه

ما میگیم عیدی رو بزرگتر‌ها برا شگونش میدن مبلغش مهم نیست (البته من خرافاتی نیستم، ولی چون باعث نزدیک شدن آدم‌ها میشه چیز خوبیه به نظرم)

ولی گویا بیشتر مردم این طوری فکر نمی‌کنن و مبلغ عیدی براشون خیلی مهمه

برعکس از هم دور میشن به خاطر عیدی

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدن خیلی گدان 

وضع مالیشون خیلی خرابه

تولدمم گذشت زنگ زدن تبریک گفتن و گفتن ک هدیه تو محفوظه میزنیم به حسابت ک گذشت و خبری نشد

ده روز دیگم بچم بدنیا میاد قرار بود براش پلاک طلا بخرن ک قطعأ نمیخرن دارن از گرسنگی تلف میشن بدبختا 

البته که عیدی به رسمش خوبه نه پول ولی احتمالا جمعیتتون زیاده ما طرف پدری 30 نفر ادمیم بخواد به مامان ...

نه گلم اتفاقا کم جمعیتن 

الان حساب کردم اگه مادرشوهرم میخاست ب دختر و عروس و نوه هاش نفری ۱۰۰ تومن بده میشد ۱۱۰۰ 🫠

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
وا وضع شون خرابه و توقع داری🙄

آره دارم 

چهار ساله عروسشونم ی نیمست بدل از بازار دستفروشای شاه چراغ برا عروسیم خریدن

یعنی حتی من ارزش ی نیم ست نقره هم نداشتم

اگه مامان خودم بود قرض میکرد حداقل جلو فامیل تو عروسی آبروش حفظ شه

تو چهارسال ی بار برام ی تیشرت ارزون پلاستیک خریده ک ی بار پوشیدم بعد انداختم سطل آشغال 

نداری نخررر آقا نخر 

چند ساله ازدواج کردی ؟ من هنوز تو دلم مونده خواهرشوهرم سال اول عروسیم ۵ تومن بهم داد برای ۱۰ سال پیش ...

۱۱ساله ازدواج کردم از اولش ۵هزارتومنی بهم دادم دلم میخاد اون لحظه پولو بکنم تو حلقشون

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

۱۱ساله ازدواج کردم از اولش ۵هزارتومنی بهم دادم دلم میخاد اون لحظه پولو بکنم تو حلقشون

خدایی زشته ۵ تومن . 

خب چرا میگیری ؟ ی بچه همونجا ببین بده دستش 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....