2777
2789

دیابت بارداری دارم 

غذا و مغزیجات و میوه هارو بشدت کم میخورم، انسولینم میزنم، بازم قندم بالاعه🫥

من گه گداری همیشه شیرینی خامه ای میخریدم میخوردیم

حالا الان ۸ ماهه هیچ شیرینی ای نخوردم دارم دیوونه میشم

حالا این عیدم از راه رسید و انواع شیرینی رو دیدم و نخوردم فکر کن چقدر سخخخته😓

زولبیا بامیه نخوردم و...

حالا امروز ۱۳ بدره همه انواع شیرینی و آجیلو رفتن خوردن اومدن 

من موندم خونه بخاطر استراحت مطلقم

یعنی دارم دیوونه میشم از ولع شیرینی

قندم حالا هیچی نخوردم رو ۲۰۰ هست😭

دارم دیوونه میشم چیکار کنم اه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جانم کم مونده تحمل کن دخترم انشالله به دنیا میاد و میخوری 

خیلی سختی کشیدی جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زهرا جانم کم مونده تحمل کن دخترم انشالله به دنیا میاد و میخوری خیلی سختی کشیدی جانم

😄😄بخدا امروز دیوونه شدم

آدم یه چیز چندماه میره رو مخش خیلی سخته

امروز فقط شیرینیه که اومده خونمون 

اعصابم خرده 

همیشه گه گداری.خوب همون‌زیاد شیرینی خوردن کار خودشو کرده.الان هم یکم دیگه میگذره.استرسم قند خونو میبره بالا.میوه هم‌اندازه بخور.و در کل رعایت کن.اونایی که دیابت بارداری میگرن نشون میده بعدا مستعدن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
😄😄بخدا امروز دیوونه شدمآدم یه چیز چندماه میره رو مخش خیلی سختهامروز فقط شیرینیه که اومده خونمون اع ...

میدونم 

منم عمل اسلیو کردم یک سال شیرینی نخوردم خیلی سخت بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم خب ضرر داره اگه دیابت خیلی شدید باشه مجبورت پات رو قطع کنن یا کور میشی

به خانم باردار از این حرفها میزنن ؟! 

همیشه گه گداری.خوب همون‌زیاد شیرینی خوردن کار خودشو کرده.الان هم یکم دیگه میگذره.استرسم قند خونو میب ...

قبلا میخوردم مثل همه 

اما از اول بارداریم چون فوبیای دیابت داشتم قطع کردم تقریبا

دیابتم هم بخاطر استرسایی که کشیدم اومد سرم