2777
2789
اخه شوهرت کارش درست نیست بگو خودت بده دست بچه کسی داد دستش درد نکنه نه اینکه از جیب خودت دربیاد

شوهر من اصلا تو این فازا نیس.خودمم همینطور.من اسباب بازی میخرم برا بچهام الکی میگم مادربزرگت خریده ک ب اونا نزدیک بشن.بچهام اصلا باهاشون راحت نیستن و بهشون خوش نمیگذره وقتی میریم خونشون

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوران عقد دادن 

الان فقط به نوه ها 

البته بچه و نوه زیاد داره 

مامانم که دوتا بچه داره و ۳ تا نون هم به منو شوهرم و داداشم و زنداداشم میده و هم نوه ها 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اخه ۱۰ تومن 😔 فکر میکردم بیشعور از قوم الضالمین من نباشه ! ببین من میگم احترام مهم تره حس میکنم تر ...

براشون‌مهم نیس عزیزم 

حالا اینو برات بگم که شوهرم دوسال پیش براش یه دست مبل خرید 

براش تلویزیون ۵۰اینچ خرید 

ماهی ۵۰۰تومن میزنه به کارتش 

بعد این اینجوری میکنه 

میدونم به نوه دختریاش ۱۰۰میده 

ولی ماهارو آدم حساب نمیاره 

هرچند پسرم زورمیشه میگه من این پولارو قبول ندارم و میدونم به فلانیا ۱۰۰میدی 

و میوفته بهش ۴۰تومن ازش برداشت😅ولی این عیدی نیس پول زوره 

خودش اهمیتی نمیده 

منم بیخیال شدم میگم خداراشکر شوهرم داره هم به بچه هام میده هم خودم 

احتیاجی به چس تومن اینا ندارم 

برا دختراش پونصد کارت ب کارت کرد بعدپدرشوهرم میخواست برا منم کارت ب کارت بکنه مادرشوهرم پرید وسط ک نهههههه عید ک شد بهش میدیم حالا عید فرداش بودا ،فرداش ما براش پونصد واریز کردیم دیدیم دویست پدرشوهرم با شرمندگی داد دست زنش ک ببخشید کمه اون روزی چقدر بهت گفتم برا خودت واریز کن نکردی ،بعد مادرشوهرم اوردشون دیدمگفت صد براتو صد برا شوهرت دیگ از قدیم گفتن کم بدی بهتر ازینه ک اصلا ندی ،گاو 😒