2777
2789
عنوان

خانواده شوهرتون بین جاری ها فرق میذارن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 46 پست

ما نمیزاریم بین عروسامون

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم برای ما فرق توی محبته اون جاری که احترام میذاره عزیزتره ولی جاهایی که باهم هستیم یکسان رفتار ...

جاری بشدت چرب زبونه و با سیاست هستش

ولی من صادقم دوست ندارم نقش بازی کنم و همچنین لوده گی در برابرشون نمیپسندم 

بارها بهم القا کردن باید مث جاریم بهشون خدمت کنم اطاعت امر کنم ولی من غرورم به هیچ عنوان نمیزاره در برابرشون مث خدمت کار باشم یبارم گفتم بعشون عروس برده نیست 

پدرشوهرم دیکتاتوره ولی من مخالفشم

اونم چند ساله که با این خانواده ست دیگه چم و خم خانواده ی شوهرت دستشه.

حتی اگه بدت میاد از کسی هم نشون نده حتی به شوهرت.

ولی اگه کاری کردن و حرفی زدن بشونشون سرجاش.

با سیاست رفتار کن

تجربه نشان داده اون عروسی ک پولدارتر و شیک تره مادرشوهر دوسش نداره انگار حسادت میکنه

بخدا که راست گفتی من زیاد بخودم میرسم همیشه با ارایش هربار یه لباس طلا بخودم اویزون میکنم موهامو رنگ میکنم

حسم قویه احساس میکنم مادرشوهرم منو بد میدونه 

و چون عروس دیگع اش کاملا برخلاف منه

من هنوز جاری ندارم ولی برادرشوهرم دوس دختر داره اونو میزارن سرشون. ۹ ساله عروسشونم ولی حتی تولدمو تبریک نمیگن. ولی برای دوس دختر اون پسرشون خونشون تولد گرفتن. تازه از اینان که دوس دختر دوس پسرو عیب و عار میدونن. حالا فکر نکنین عروس بدی بودم یا دعوایی داشتیم یا بی احترامی کردما. همیشه بهشون احترام گذاشتم ولی این یکسال که برادرشوهرم با دخترس خیلی به من بی احترامی شده. کلا همیشه اون پسرشونو دوس دارن‌. انقد بین دو تا پسرشون فرق گذاشتم که از هفته پیش شوهرم گفت دیگه بسه. قطع رابطه

من زن داداشم اولم خیلی ساله عروسمون سالهای اول برا همه چیز ازش مشورت میگرفتیم اما کم کم به خاطر رفتارای خودش الان دیگه مثل قبل باهاش نیستیم ولی کوچیکه با اینکه انقدری نیست عروسمونه خیلی بیشتر قبولش دارم.بستگی به رفتار خودشونم داره

من عروس اولم و جاری هنوز ندارم ولی خداشاهده اگه بخان بینمون فرق بزارن دیگه اسمشونو نمیارم

ولی جاری من پولداره یعنی خودش حقوقش بالاس

مادرشوهرم میمیره براش

کلا عاشق پولداراس تا کمرخم‌میشه براشون

اون جاریم مادر نداره

ننه شوهرم‌میگه اون چون مادر نداره باید بیاد اینجا

ولی تو مادر داری نباید بیای باید بری خونه مادرت

خوبتون شد؟   همینو میخواستین؟؟؟؟ منظورم به تیر ۴۰۳ هست

این نظر کرده است همچین شوهری گیرش اومدهخدایا از این کیس ها هم گیر ما بیاد

آره با این که از نظر ظاهری همه میگن زشته 

با اینکه دختر خالمه بنظرم هرکسی به اندازی خوشگلی داره

ولی جاری من پولداره یعنی خودش حقوقش بالاسمادرشوهرم میمیره براشکلا عاشق پولداراس تا کمرخم‌میشه براشون ...

بهتر برو خونه مادرت کیف کن مادرشوهر خر است😂

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید