2777
2789
عنوان

چجوری سکه ی خودمو بگیرم شوهرم

153 بازدید | 12 پست

بچه ها ما عقدیم و به خاطر اختلافات زیاد مادرم باشوهرم، مجبور شدیم زودتر به فکر رهن خونه بیفتیم... شوهرم هنوز وامشو نگرفته بود و پولی نداشت، گفت طلاهایی که سر عقد خریدیمو بده بفروشیم بعد که وام گرفتم میخرم برات. منم گفتم اوکی. موقعی که طلاها رو رفتم دادم بهش، روش هدیه هایی که دوستام سر عقد بهم داده بودنم دادم.. الان برای جهازم پول لازمم و اون هدیه ی دوستامو میخوام.. برام سکه خریده بودن دوستام.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میخواستی فکر الانتو کنی ندی عزیزم 

دیگ کاری از دستت برنمیاد متاسفانه 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

چرا تو نی نی سایت همه دنبال یه جمله‌ی جادویی میگردن که معجزه کنه؟؟؟؟؟ 

دنبال چی هستی عزیزم؟ مشکل تو راه حل خاصی نمیخواد همینایی داری ب ما توضیح میدی باید به شوهرت بگی

دنبال چه جمله‌ای میگردی؟؟ راهش اینه واضح و شفاف حرفتو بزنی دیگه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

چرا شما تو عقد باید کمک اونا کنی؟! 

چقدر حماقت اخه؟ 

خودش وام بگیره دیگ 

هنوز ک زیر یه سقف هم نرفتید 

این چ کاریه

عمرا پست بده 

اون بایدد از خانوادش قرض کنه ن شما

پدرشوهر منم پرو»پرو میگفت تو عقد

بیا وام ازدواجتو بده بزاریم رو وام خودمون خونه بگیریم

من گفتم شرمنده ما بهش نیاز داریم، جهازمو با وامم میخخوام بگیرم

چند بار گفت مستقیم وغیرمستقیم ولی من هربار زدم توپرش

توهم ساده لوحیا

چی بگم بهش من فقط هدایای خودمو میخوام

بگو هدایای دوستامو خودمو بده میخوام باهاش چیز میز لازم دارم بخرم اصلا نگو میخوام برای جهیزیه ..چرا اخه هدایا رو دادی بهش باهم میرفتین برای رهن اون موقع بهش نیدادی این چیزارو .

عزیزم اون کادو و هدیه برا شما بود مگه ادم وقتی به کسی هدیه میده اون رو پس میگیره؟؟!! بعد اگه قصد فروختن داشتین خودتون هم اینکارو میتونستین بکنین حالا چرا برده دست مادر شوهرت داده؟؟ من اول فکر کردم همسرت با مادر شوهرت اختلاف داره قبل هر چی سعی کن اختلاف مادرت با همسرت رو حل بکنی والا اگه بری خونه ی خودت، شاید اگه  همسرت مرد کینه ای ولجبازو.. باشه اجازه ی رفت و امد شما و یا مادرت رو به خونتون نده.