2777
2789
آخه بچه بزرگه خیلی عجیبه یسوال دارم موقع آوردن بچه کش میاد یا پاره میشه؟

خب دهانه رحم باز میشه و دوباره بسته میشه 

بستگی داره بعضیا بخیه میخورن بعضیا نه 

خودش پاره نمیشه ماما یکم میبره که بچه بیاد و بعد بخیه میکنن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخاطر ترس از درد زایمان سزارین انتخاب میشه نه سایز واژن.... سایز واژن که قطعا تغییر می کنه اما محسوس نیست و توی رابطه تاثیر نداره... مثلا کاپ قاعدگی برای کسانی که زایمان طبیعی و سزارین داشتن فرق داره. و فرقش نهایتا یک‌سانت باشه.... 

توی رابطه ی جنسی محسوس نیست و فرقی نداره

عین اینه که یه پارچه رو ببری بعدش بدوزی عین اولش نمیشه خودم طبیعی بودم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

بیشتر ببینید

والا طبیعی آوردم گشاد نشد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید
جای بخیه سزارین خیلی اذیت کننده تره نسبت به اونی که شما گفتی

چیش اذییت کنندس دقیقا؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بی حس می‌کنه می‌بره یا همینجوری وای چه ترسناک

اون لحظه آنقدر درد زایمان زیاد هست که اصلا متوجه نمیشی ی تیغ میزنن اون پایین بعد برا بخیه بی حس میکنن ولی درکل زایمان طبیعی اشتباهه بعدش افتادگی رحم و .....میاره باید بری عمل کنی بعد از زایمان طبیعی 

کلا از رد بخیه خوشم نمیاد حالا هرجایی از بدن باشه

خب اینکه شما خوشت نمیاد با اذییت شدن فرقش زمین تا آسمونه چون اصلا اذییتی نداره مگراینکه دکتر ناشی باشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عین اینه که یه پارچه رو ببری بعدش بدوزی عین اولش نمیشه خودم طبیعی بودم

اره منم طبیعی اوردم مثل اولش نشد من افتادگی رحم گرفتم رفتم عمل کردم ولی بازم مثل اولش نشد شوهرم زیاد ازم راضی نیس🥲

اره منم طبیعی اوردم مثل اولش نشد من افتادگی رحم گرفتم رفتم عمل کردم ولی بازم مثل اولش نشد شوهرم زیاد ...

اتفاقا من تازه تاپیکشو زدم ب شوهرم گفتم دوباره برم طبیعی بدتر میشما گف عب نداره برو. ۳۸ هفتمه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد اینجا بهم توپیدن دیگه تو امضام جوابو نوشتم

بیشتر ببینید