2777
2789

خوشبخت باشی

رو همه چی تاثیر میذاره

خوشگل میشی

پوستت روشن میشه

تغذیه هم خیلی موثره

دلشو نداری امضامو نخون 🪦خدا رو میخواستم نه واسه بهشتش بلکه واسه خودش و خودش🙃ولی انگار عشق بین من و خدا هم یکطرفه بود😄برای همین تمومش کردم آخه بودن تو عشق یکطرفه فقط آدمو آزار میده🙃یادمه هفت هشت سالم بود پول خرید کتاب درسی و نداشتم اونروز چقدر گریه کردم نمیدونم چطور خدا دلش میومد اشکای من ۷ ساله رو ببینه و هیچ کاری نکنه🙃یادمه ۱۱ سالم که بود پول خرید مانتو نو رو نداشتم و مادرم مجبور بود با نخ بنفش مانتو آبی مو بدوزه😄اونجا خدا کجا بود وقتی بچه ها مسخره ام میکردن🙃یادمه ۱۱ سالم که بود پول اردو رفتن نداشتم همه بچه ها رفتن ولی من گفتم نه من مامانم چون حساسه نمیذاره بیام و اون روز چقدر دلم شکست خدا کجا بود؟😄یادمه پونزده سالم که شد همه رفتن دبیرستان ولی من بچه درس خونی که معدلم ۱۹/۷۵ بود بخاطر بی پولی ترک تحصیل کردم🙃اونجا خدا کجا بود؟یادمه ۱۶ سالگیم پول خرید لباس عید نداشتیم مامانم مجبور شد با یه پارچه بی ریخت برامون لباس بدوزه اون جا خدا کجا بود؟ یادمه ۱۷/۱۸ یکی از اعضای خانوادم مریضی بدی گرفت جوری که از شدت این غم ۱۵ کیلو کم کردم ۵ سال افسردگی گرفتم اونجا خدا کجا بود؟ ۲۳ سالگی با ذوق و شوق رفتم سراغ یکاری و هربار شکست خوردم اونجا خدا کجا بود؟۲۵ سالگیم یه مریضی گرفتم که داشتم زجه میزدم نجاتم بدید التماسشو میکردم نجاتم بده اونجا خدا کجا بود؟۲۶ سالگیم گفتم هر چی بوده بوده خدا هست روزای خوبی برام رقم میزنه گفتم خودت برام بچین تو قشنگ میچینی بهم شغل داد بهم عشق داد😄ولی بعدش به طور کاملا بی رحمانه ایی عشق رو ازم گرفت بطور بی رحمانه ایی توسط کسی که عاشقش بودم بهم تعرض شد🙃نمیدونم چرا هیچ وقت نبود😄تموم این سالها گفتم خدا هست جبران میکنه ولی نکرد با تموم سختی ها دوستش داشتم بخاطر خودش نه بخاطر بهشتش و حالا ازش گذشتم تا بفهمه من از ترس جهنم عاشق و مطیعش نبودم🙃 بعضیا میگن روزای خوب از طرف خداست اتفاقات بد تصمیم خودت😄میگم نکنه این همه سال بهمون اشتباه فهموندن مهربونی و سادگی شاید در واقع گناه بود و برای همینه که تاوان شو خواهیم داد🙃وگرنه دلیلی نداره هر چی عوضی تر باشی خوشبخت تر بشی🥱 خدایی که عوضیا رو ببخشه خدا نیست😉خدایی که عوضیا رو خوشبخت کنه خدا نیست پس انقدر خودتو گول نزن😄

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیز خوبی به ذهنم نیومد واقعیت

منم همینطور😐🤝 

کاش با زبون روزه نمیومدم این تاپیک😑

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید

دقیقا یکی بود پوست تیرههه و پر جوششش قد گیلاس بعد صورتش همش چاله شده بود از شدت جوش

بعد یه سال اومد خونمون دیدم صورت صااااف سفید د بدون کرم هم بود ینی دستاش کلا بدنش سفیید شده بود فقطم ندم چیکار مرده صورتشو ازین رو ب اون رو بود دیگه خبری از یه نقطه هم تو وصرتش نبود چ برسه جوش درحالی ک صورتش ملا چاله چاله بود موندم چجوری اون چاله رو پر کرده 

بی ادب نیستما ولی شنیدم آب🤦🏼‍♀️ باعث سفیدی میشه شاید جنس آبش خوبه😂😂

😂😂😂😂اب زمزمه خخخ

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید