2777
2789

علتش همینه که خودت گفتی. زندگی در شمال. آب و هوای مرطوب پوست رو روشن میکنه. کاش منم بتونم یه جای خوش آب و هوا زندگی کنم😢لطفا بگین امین. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@وحشی_زیبا2    

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید

ببین اسی تغییر طبع و مزاج میتونه رنگ پوستو تغییر بده به شرط اینکه رنگ پوست ژنتیکی نباشه و بر اثر آب و هوا و تغذیه باشه

اگه بخاطر غلبه اخلاط تیره یا زیادی روشن باشی وقتی درمان بشی پوستت نرمال میشه

دقیقا یکی بود پوست تیرههه و پر جوششش قد گیلاس بعد صورتش همش چاله شده بود از شدت جوشبعد یه سال اومد خ ...

نپرسیدی ازش ؟

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید
خب ینی شمال از کرج بهتره؟

خب معلومه که بهتره. رطوبت هوا خیلی بیشتره. رطوبت هم باعث روشنی پوست میشه

ببین اسی تغییر طبع و مزاج میتونه رنگ پوستو تغییر بده به شرط اینکه رنگ پوست ژنتیکی نباشه و بر اثر آب ...

بخدا ک ژنتیکی سیاه بود دختر داییم اللن شده گندمی 

تغدیشم والا تغییر نداده فقط الان تو شمال زندگی میکنه یساله ازدواج کرده قبلا زنجان بود 

من مزاجمو تغییر بدم؟چیکار کنم؟😔

واقعا؟؟؟؟؟

خیر. کاملا بی ربط و غیرعلمی. من درآوردی از مردهایی که میخوان خانمشون براشون.. چیز بگذریم.