2777
2789
عنوان

چقدر هما تو پایتخت نچسب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2952 بازدید | 114 پست
تو نت بزنم چطور چون باشگاه نزدیک خونمون است اتفاقا اما میخوام تو خونه ورزش کنم با پیاده رویانا حرفتو ...

قربونت عزیزم ......اونو دیگه نمی‌دونم انشاالله که همیشه موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری پایتختو تحلیل میکنین انگا وایکینگها یا گات میبینین..بابا ب پایتخته دیگه...قشنگ و بانمک..با رفتارای خنده دار واسه سرگرمی روزای عید..چقد جدی گرفتین..تمام انرژیشونو گذاشتن خنده بیاد رولبمون.همین کافیه دیگه

والا از انتقاد من عصبی مبشن اینا درحالی که فقط یه فیلمه همین ازخودشون که ایراد نگرفتم یا درمورداینا ...

از انتقاد شما ناراحت نیستن 

از پریروز که قسمت اول پخش شد تاپیکا یکی درمیون در مورد این سریال و انتقاد و بدگویی هست 

منظور اون خانم که گفت چتونه بابا فیلمه بشینید نگاه کنید این بود و اینکه اگه بده چرا نگاه میکنید

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
یجوری پایتختو تحلیل میکنین انگا وایکینگها یا گات میبینین..بابا ب پایتخته دیگه...قشنگ و بانمک..با رفت ...

میدونی اینا انتظار دارن با همون قسمت اول سریع باهاش ارتباط بگیرن ولی اینجوری نیست

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اگه همین هما نبود نقی گوه میزد به زندگیش

اونکه اره ولی خدایی تو واقعیت کدوم مردی دیدی زنش اینجوری داد و بیداد کنه جلو جمع بعد بگه قربونت برم و ....

همه پرنسس شدن 

بیشتر منظورم این بود که این حرکت غیر واقعیه ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با همین ادب دنبال امام زمان هم میگردی

😁😁👏👏

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید