2777
2789
عنوان

چقدر هما تو پایتخت نچسب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 114 پست
میدونی اینا انتظار دارن با همون قسمت اول سریع باهاش ارتباط بگیرن ولی اینجوری نیست

افرین نیاز ب زمان داره..بعضیا یجوری تظر میدن انگار منتقد معروف سینمای دنیا هستن..بابا ی پایتخته دیگه.ب اندازه خودشون جذاب و بانمکن.سرگرم میشیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا نقی رو مخع دیگع بپذیر

اره ولی خدایی تو واقعیت کدوم مردی  زنش اینجوری داد و بیداد کنه جلو جمع بعد برمیگرده به زنش  بگه قربونت برم و ....

همه پرنسس شدن 

بیشتر منظورم این بود که این حرکت تو سریال غیر واقعی بود  ...

از این سکانسای صدا و سیما بود که همه چی توش گل و بلبله

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میدونی اینا انتظار دارن با همون قسمت اول سریع باهاش ارتباط بگیرن ولی اینجوری نیست

خیلی سخت میگیرین 

من فقط انتظارداشتیم همای 6فصل قبلو ببینم همین

یه چندتا تیزر درستو حسابی هم نزاشتن انگار داشتن اتم کشف میکردن یهو همای نصف شدرو گذاشتن انگار قراربود مردمو سورپرایز کنن

افرین نیاز ب زمان داره..بعضیا یجوری تظر میدن انگار منتقد معروف سینمای دنیا هستن..بابا ی پایتخته دیگه ...

اره وقتی بری دل فیلم با دقت نگاه کنن میفهمن چقدر قشنگه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خیلی سخت میگیرین من فقط انتظارداشتیم همای 6فصل قبلو ببینم همینیه چندتا تیزر درستو حسابی هم نزاشتن ان ...

اقا اونا دوست داشتن اینجوری باشن اتفاقا شما سخت میگیرین که به قیافه هاا دقت میکنین بعدشم طرف حتما یه مشکلی داشته که لاغر کرده

ایا شما ادم۶سال قبلین؟؟نه تغییر کردین دیگه 

من ازطرف هما ازشما عذرمیخوام که ازشما اجازه نگرفت واسه لاغر کردنش که واسه سلامتیش واجب بوده وزیاد قشنگی چهره واسش مهم نبوده

اره ولی خدایی تو واقعیت کدوم مردی زنش اینجوری داد و بیداد کنه جلو جمع بعد برمیگرده به زنش بگه قربو ...

اوو انقدر اینجور مردایی دیدم که مثل چی از.زنشون میترسننن

آفرین حق دیشب مهمون داشتم نذیدم تکرارش رو هم نتونستم ببینم کجا میشه دید

تلوبیون اگه داری ببین.یه بارشب ساهت یک میده یه بارم صبح ساعت ده.نمیدونم عصر هم تکرار داره شاید

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
😏😏😏😏 اگه دو کلمه کتاب خونده باشی پای حرف دو تا روانشناس نشسته باشی میفهمی که احترام متقابل شرط ...

وای شما خوبی عزیزم.بابا کتابخووون🤣

موش بخورتت

این یه فیلمه فیلمم😏اونم نویسنده نوشته براش .

چه ربطی به زندگی و روانشاسی داره.ای خدااا

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
اوو انقدر اینجور مردایی دیدم که مثل چی از.زنشون میترسننن

به نظر من همچین زندگیایی دووم ندارن اگرم داشته باشن یه طرف دل مرده میشه بعد یه مدت چون احترام خیلی چیز مهمیه هم برا مرد هم زن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره ولی خدایی تو واقعیت کدوم مردی زنش اینجوری داد و بیداد کنه جلو جمع بعد برمیگرده به زنش بگه قربو ...

پایتخت به همین حس و حالش قشنگه واقعا دلم نمی‌خواد توپایتختم روابطا مثل الان بشه!😂🤨

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
وای شما خوبی عزیزم.بابا کتابخووون🤣موش بخورتتاین یه فیلمه فیلمم😏اونم نویسنده نوشته براش .چه ربطی به ...

تو یا زیادی ساده ای یا زیادی عقبی 

همه داستان ها همه سریال ها اونم وقتی اینقدر معروف میشه و اینقدر تاثیر پذیری مردم ازش زیاد میشه باید همه چیو در نظر بگیره نه که یه حرکت غیر واقعی بزنه و بگه فیلمه ....

برا همینه میگم عقبی چون اگه چهار تا فیلم و سریال درست حسابی دیده بودی میفهمیدی هر سریالی که معروف میشه سعی میکنن ابعاد روانشناسی و روانشناختی رو توش رعایت کنن 

قدرت رسانه رو دست کم گرفتی و اصلا نمیدونی کجای دنیایی

منم با ادم بیسواد که گنده ترین حرکتش مسخره کردنه بحثی ندارم ، ریپلای نکن چون نگاه نمیکنم دیگه ....