2777
2789
عنوان

یعنی بچه ناخواسته یا خداخواسته چطوریه❓❓❓🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست

من خودم یه بچه ناخواسته هستم. با بچه قبل از خودم ۱۲ سال اختلاف سنی دارم. مامانم قرص میخورد، از چهارچوب در آویزون میشد. به بقیه خواهر برادرام میگفت، بزنن توی شکمش.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ناخواسته باردار شدم 😞

چجوری؟  

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
وااااااااااااای 😂😂😂اونی که داره میفهمه یعنی چب

یعنی از بچه خوشم نمیاد خیلی سخته خیلی مسعولیت داره.. البته بچه ها رو دوست دارما در حد 5 دقه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
خب من خودم یکی دارم دومی رو میخوام😁😁

وای چه حوصله ای داری 

منم یکی دارم بفهمم باردارم سکته میکنم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
قبلا مردا التماس زناشون میکردن راضیشون کنن بچه بیارنالان برعکس شدهشوهر منم میگه دیگه بچه نمیخوام ( ن ...

وای شما هم مثل من

منم ارزومه بچه دوم. شوهرم راضی نمیشه😭منم همش میگم ناخواسته بشم ولی حواسش هست😭

ان شالله معجزه بشه شما باردار بشین.واسه منم دعاکن امسال راضی بشه باردار بشم

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

خودم از اونایی بودم ک میگفتم ناخواسته وجود نداره وقتی بلدی جلو گیری کنی 

حالا ۵ ماهه ناخواسته حاملم دوتا پسر دارم این دختره و خداروشکر نیومده کلی برکت وارد زندگیمون کرده و شکر میکنم ک سقط نکردم 

کاندوم داشتیم و پلی کیستیک بودم به حدی ک دکتر میگفت دیگه حامله نمیشی

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم یه بچه ناخواسته هستم. با بچه قبل از خودم ۱۲ سال اختلاف سنی دارم. مامانم قرص میخورد، از چهارچ ...

وااای فقط مادرت😂😂😂

بیشتر ببینید
۳۰ سالمه چرا یه پسر ۵ ساله دارم اما دومی رو میخوام😅

منم دومی میخام شوهرم راضی نمیشه. منم یه پسر دازم .دلم میخاد دومی بیارم 😭😭

دعاکن امسال بچه دومم باردار بشم. شماهم ان شالله معجزه بشه باردا بشین

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

خودم از اونایی بودم ک میگفتم ناخواسته وجود نداره وقتی بلدی جلو گیری کنی حالا ۵ ماهه ناخواسته حاملم د ...

جدی میگی 

وای منم همیشه ناخواسته رو مسخره میکردم

روش جلوگیرمون هم همین بود الان چند روزه سینه هام درد میکنه 

با کاندوم هم احتمال بارداری هست!؟؟؟ 

وای خدا

بیشتر ببینید